Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Henk

“Om essentie te ervaren, hoeven we niet na te denken.
We hoeven het alleen maar binnen te laten komen en waar te nemen. “

Henk Liberi coach

Over Henk

Mijn nieuwsgierige geest heeft me lang geleden op het spoor van de journalistiek gezet. Mijn oog en hart voor mensen en hun drijfveren brachten me in 2009 op het spoor van de neurolinguïstiek. Dit model heeft me niet alleen veel nieuwe inzichten opgeleverd maar heeft mij ook in een onomkeerbare beweging gezet. Dit is een beweging van mezelf bevrijden van  eigen conditioneringen en beperkingen en het ondersteunen van mensen in hun verander- en ontwikkelprocessen.

Mijn vaardigheden als schrijver gebruik ik  nog maar incidenteel. Tegenwoordig acteer ik als NLP-, adem- en hypnosecoach, maar ook als mensenmens, vader van een jonge zoon en fervent natuurliefhebber. De praktijk heeft me door de jaren geleerd hoe waardevol het is om werk en leven in harmonie te laten bestaan met wie ik ben en wat me werkelijk beweegt.

Ervaring met burn-out

Na een periode waarin burn-out en stress op  de werkvloer ook bij mij hun tol geëist hadden ben ik mij gaan richtten op wekelijkse meditatiesessies en burn-out coaching. Hierin heb ik de afgelopen 12 jaar mogen leren hoe het diep kunnen ontspannen deuren opent naar een gezonder, bewuster en vitaler leven.

Kernwaarden als coach

Woon en/of werk je in Limburg? Dan nodig ik je uit om met me mee te bewegen en te ontwikkelen wat misschien nog ingewikkeld voor je is of te ontdekken hoe je weer verder kunt.

Bij ieder traject sta jíj centraal en kun je rekenen op een toegankelijke, meevoelende en ervaren metgezel; iemand waarmee je in beweging komt. Daar mag je op vertrouwen!

Henk Liberi coach stress burn-out

Opleiding:

PABO

Neuro Linguïstisch Programmeren (Practitioner en Master Practitioner)

Taalpatronen volgens Milton Erickson

Geweldloze communicatie

Hypnose Practitioner

Journalistiek schrijven

Om gecoacht te worden door Henk woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Henk.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven