Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Hans

“Geluk betekent een rijk en zinvol leven leiden, waarin je bereid bent de volle reikwijdte van alle menselijke emoties te ondergaan”
– Russ Harris – Lao-Tze –

burnout coaching Amsterdam hans

Over Hans:

Mijn jeugd heb ik doorgebracht op het platteland, mijn ouders hadden een melkveehouderij bedrijf. Na de opleiding bosbouw en cultuurtechniek ben ik gaan werken in het bankwezen. Mijn eerste carrière switch zou je kunnen zeggen. Na mijn burn-out heb ik de driejarige opleiding psychsociaal counselor en verschillende aanvullende trainingen gevolgd. In 2016 volgde mijn tweede carrière switch en ben ik fulltime gaan werken als coach. Ik begeleid en train nu mensen op het gebied van stressreductie, persoonlijk leiderschap en communicatievaardigheden. Dit doe ik zowel in het bedrijfsleven als aan particulieren.

In mijn aanpak werk ik vanuit praten, voelen, doen en ervaren. Met name de praktische oefeningen worden erg gewaardeerd in een traject. Alleen verstandelijk weten is vaak onvoldoende om veranderingen in gang te zetten. Door je lichaam en je gevoel mee te nemen vergroot je de kans op een langdurend en blijvend effect.

Iedereen is anders en uniek, en dat maakt mijn werk enorm leuk. Ik houd van de afwisseling, het stilstaan, het bewegen, het ervaren en het buiten zijn. In mijn vrije tijd ben ik ook graag buiten en in beweging. Ik houd van wandelen, fietsen en fitness. Maar ook ben ik regelmatig te vinden op een lekker dansfeest.

Ervaring met burn-out

In 2009 heb ik zelf een burn-out gehad. Een reorganisatie zorgde voor een cultuuromslag die niet bij mijn capaciteiten en waarden paste.  Te vaak ging ik over mijn grenzen heen en kon ik deze niet goed aangeven. Ik raakte los van mijn baan en van mezelf. De terugkeer naar werk heeft bij mij onnodig veel moeite en energie gekost. Daar heb ik veel van geleerd.

Toen de tijd rijp was en ik kon reflecteren op de situatie heb ik mijn wensen kwaliteiten op een rijtje gezet. Ik heb mezelf afgevraagd; wie wil zijn en wat wil ik doen? Met die antwoorden ben ik aan de slag gegaan. Nu doe ik dingen die bij me passen, waar ik goed in ben en waar ik plezier aan beleef.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Mindful: bewust aandacht geven aan het moment, zonder hierover te oordelen. Hoe beter je in staat bent dit te kunnen inzetten, hoe meer ruimte er ontstaat om te leven naar wat voor jou waardevol is.

Waarden: het leven is voor iedereen op een andere manier waardevol. Als je die uit het oog verliest, verlies je jezelf. Waarden zijn je richting aangevers, ze gaan over wat je écht belangrijk vindt in het leven.

Toewijding: de bereidheid om je gedrag stap voor stap te veranderen in de richting van de waarden waaraan je jezelf verbonden hebt. Toegewijd handelen is een voorwaarde voor een plezierig leven.

burn-out coaching Amsterdam liberi Hans

Opleiding:

Psychosociaal Counselor

Acceptance & Commitment Therapy (ACT)

Lichaamsgericht NLP Coaching

NLP Trainer

NLP Master practitioner

Om gecoacht te worden door Hans zul je moeten wonen in de regio:

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven