Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Han

“Wat werkt, dat werkt.”

coach Han Liberi

Hierboven samen met mijn zoon, die inmiddels al weer een kop groter is dan ik.

Over Han

Vanuit mijn interesse in biologie en fysiologie ben ik na het afronden van mijn gymnasium gestart met de studie Diergeneeskunde, Na meerdere jaren heb ik vanwege gewetensbezwaren het roer durven omgooien richting het welzijn van mensen. Na het afronden van de opleiding Maatschappelijk werk en Dienstverlening ben ik sinds 1991 werkzaam in de hulpverlening, waarvan sinds 2001 vooral als bedrijfsmaatschappelijk werker. In die rol van bedrijfsmaatschappelijk werker begeleid ik dagelijks medewerkers die door verschillende oorzaken (te) veel stress ervaren. Mijn interesse in lichamelijke processen was zeker niet verdwenen, en heeft me veel geholpen in het beter begrijpen wat stress, overspanning en burn-out nu precies is en hoe je dat kunt aanpakken.

Door mijn affiniteit met bewegen en sporten ben ik ook als runningtherapeut actief geworden en richt ik me sinds 2011 op het begeleiden van mensen met burn-outklachten middels een actieve aanpak.

Ervaring met stress

In mijn werkzaamheden als bedrijfsmaatschappelijk werker heb ik dagelijks te maken met mensen met stressklachten. En niets menselijks is mij vreemd: ook ik kan met regelmaat stress ervaren. Een burn-out heb ik nog niet ontwikkeld, wat wel heel makkelijk had gekund gezien mijn volle levensprogramma. De kennis en vaardigheden die ik ontwikkeld heb op het gebied van herkennen en aanpakken van stress, overbelasting en burn-out hebben ongetwijfeld bijgedragen aan het voorkomen van een burn-out, tot dusver 😉

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Authenticiteit
Jezelf en echt zijn; makkelijker gezegd dan gedaan. Want wie ben ik nu wezenlijk, wat kom ik hier doen en hoe wil ik nu eigenlijk echt zijn, vormen de vragen die richting geven aan een boeiende en voortdurende zoektocht. Terugkerende thema’s tijdens die zoektocht zijn jezelf ont-moeten, jezelf nog beter leren kennen en jezelf steeds meer laten kennen.

Procesgericht in plaat van prestatiegericht.
Zowel in mijn sportieve leven als in mijn werkzaamheden zoek ik zelf naar de juiste balans tussen beiden. Mijn prestatiegerichtheid heeft me naast resultaten en mijn persoonlijke records vele blessures en operaties opgeleverd. En tegelijkertijd heb ik juist door die tegenslagen ontdekt wat het proces-gericht-zijn je allemaal kan opleveren.

ACTIE!
Ik geloof erg in actie: zowel letterlijk als figuurlijk in beweging komen maakt in mijn ogen daadwerkelijk het verschil. Bewustwording is van belang, maar vooral om vervolgens je eigen keuze te kunnen maken voor hoe verder. Uiteraard zul je daarvoor af en toe moeten stilstaan om verder te komen.

Burn-out coach Han Liberi

Opleiding:

Maatschappelijk werk en Dienstverlening

Post-HBO Bedrijfsmaatschappelijk werk

Runningtherapie

Acceptence en Commitment Therapy

Om gecoacht te worden door Han zul je moeten wonen in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Han.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven