Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Evelien

“Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen. Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen. Geef me het inzicht om het verschil tussen beide te zien” – Franciscus van Assisi –

Coach-Evelien-Overijssel-Flevoland-Drenthe

Over Evelien

Als kind al was ik nieuwsgierig, gevoelig en sociaal èn het liefst speelde ik altijd buiten. Aanvankelijk wilde ik schrijver worden, journalist of kinderarts. Later kwam daar interesse bij voor wat de mens beweegt, voor dieperliggende vragen over het leven en ook de moeilijke aspecten daarvan. Wat als het leven tegenzit?

Ik ging psychologie studeren en werd gz-psycholoog. Aanvankelijk heb ik een aantal jaren gewerkt als neuropsycholoog in de ouderenzorg en revalidatie. Gaandeweg kreeg ik echter steeds meer het gevoel te veel in mijn hoofd te zitten, en herinnerde het leven mij aan mijn gevoelskant. Ik ben toen de opleiding Instrument voor Hulp gaan doen bij het ITIP, een professionele leerweg voor coaches. Hier heb ik geleerd om vanuit vertrouwen en met meer balans in hoofd en hart, mezelf in te zetten als instrument. Denken, voelen, handelen èn het lichaam hebben daarmee een geïntegreerde plaats gekregen in mijn manier van werken.

In dezelfde tijd heb ik de stap gemaakt naar een eigen psychologiepraktijk waar ik met veel plezier mensen help met allerlei problemen en vragen, met name op het gebied van trauma, rouw, hooggevoeligheid, stressgerelateerde klachten waaronder burn-out en zingeving. De laatste paar jaar doe ik dat deels ook buiten in de natuur. Daarnaast geeft ik mindfulness– en compassietrainingen.

Kernwaarden als coach

Mijn kracht is dat ik rustig ben, stevig en sensitief tegelijk, en zonder oordeel. Met aandacht stem ik zo zorgvuldig mogelijk af op jou, wat zich aandient en wat nodig is. Ik ben ervan overtuigd dat de wijsheid in jezelf zit. Ik help je graag op weg deze te (her)vinden.

Coach-Evelien-Drenthe-Overijssel-Flevolan

Opleiding:

Master Psychologie en postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog

Instrument voor hulp, postdoc coachingsopleiding bij het ITIP

Gecertificeerd mindfulness- en compassietrainer

Om gecoacht te worden door Evelien zul je moeten wonen in de regio:

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven