Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Eric

“Wanneer iets niet werkt, probeer dan wat anders.”

coach Eric burn-out coach Liberi

Over Eric

Als manager en projectleider op het gebied van informatiemanagement en logistiek heb ik bij verschillende organisaties gewerkt. Hoewel ik dat leuk vond, was het niet direct mijn passie. Mijn interesse gaat vooral uit naar persoonlijke ontwikkeling, zowel van mijzelf als van anderen. Ik besloot me om te scholen en ben daarna een eigen praktijk voor coaching, counseling en therapie begonnen. Eerst deed ik dat in de avonduren naast mijn andere baan. Sinds 2010 doe ik dit fulltime. Ik help mensen tijdens de meer uitdagende periodes in hun leven. Dat kan te maken hebben met stress (privé of werk), verlies, angsten, onzekerheid, relaties, zingeving en/of persoonlijke ontwikkeling. Sinds enige tijd werk ik samen met Liberi. Daarbij richten wij ons met name op (het voorkomen van) burn-out. Mijn jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen met een burn-out kan ik daarbij goed gebruiken.

Naast coach ben ik vader van twee kinderen, heb ik een hele leuke vriendin en ben ik graag buiten in de natuur. Het strand en bos bieden mij altijd rust, ruimte voor bezinning en de mogelijkheid om heerlijk te genieten en te bewegen. Een perfecte plaats ook om mooie sessies te hebben met cliënten. Wat dat betreft heb ik echt van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Ervaring met stress

Net als heel veel andere mensen heb ik inmiddels met diverse stressvolle situaties te maken gehad. Denk daarbij aan werkdruk, conflicten met collega’s en leidinggevenden, ontslag wegens reorganisatie, gebrek aan uitdaging of zingeving, het omgooien van mijn carrière, opgroeiende pubers, een scheiding en als ondernemer de spanning om direct verantwoordelijk te zijn voor mijn eigen inkomen.  Een burn-out heb ik echter niet gehad.  Dat heb ik mede te danken aan de vaardigheden die ik me gedurende mijn leven en werk als coach heb eigengemaakt. Deze kennis en ervaring deel ik nu graag en vaak met succes met anderen.
Naast mijn persoonlijke ervaring met stress werk ik al vrij lang met mensen die last hebben van burn-outklachten. Ook daardoor heb ik veel kennis kunnen opdoen.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Voor mij is het zeer belangrijk om de vrijheid te hebben om mijn eigen pad te gaan. Het gevoel te hebben dat ik het leven leid dat goed voor me is en waar ik mij prettig bij voel. Om steeds dichter bij mezelf te komen en dat weerspiegeld te zien in mijn omgeving. Dat gevoel wens ik anderen ook toe. Ik wil daar graag bij helpen!

stress-coach-eric-liberi-zeeland

Opleiding:

NLP, EFT, EMDR (traumaverwerking)

Ademtherapie, Slaaptherapie, Voedingstherapie, Stressrelease

Relatietherapie

Enneagram

Mindfulness en Meditatie

Interne opleiding Liberi tot wandelcoach

Om gecoacht te worden door Eric woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Eric.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven