Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Anne

“You will never be able to escape from your heart, so it’s better to listen to what it has to say.” (Paulo Coelho)

burn-out coach friesland anne liberi

Over Anne

Het drijft mij om bezig te zijn met (persoonlijke) ontwikkeling van mensen, samen te reflecteren en tot ‘de kern’ te komen. Na mijn studie Psychologie gaf ik hier eerst in een rekruterende en leidinggevende rol invulling aan en daarna als coach, trainer en assessor van mensen in hun werkzame leven. Het samen op zoek gaan naar patronen en drijfveren en onderzoeken hoe je (weer) het beste in je kracht kunt komen is iets waar ik veel energie van krijg.

Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. In mijn vrije tijd hou ik ervan om met mijn gezin op het water te zijn met onze boot en we wonen aan één van de Friese meren. Daarnaast maak ik graag muziek en kan ik heel erg genieten van de ‘kleine’ dingen in het leven!

Ervaring met burn-out

In mijn zeer nabije omgeving heb ik meerdere malen te maken gehad met stress, burn-out en angstklachten. Ik heb ervaren hoe alles overheersend angst- en stress soms kunnen zijn en wat helpend kan zijn en wat helemaal niet. Daarnaast heb ik een aantal jaren geleden zelf op het randje van een burn-out gezeten. Ik werkte toentertijd in een functie die me niet paste, die zorgde voor buikpijn en die me steeds verder verwijderde van waar ik echt gelukkig van werd. Ik heb (en dat ging niet over één nacht ijs) toen uiteindelijk gekozen voor mijn gevoel, geluisterd naar de signalen die mijn lichaam me gaf en dit is een van de spannendste, maar ook beste keuzes uit mijn leven gebleken.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Verbinding

Verbinding met jezelf, met je gevoel en je lijf, verbinding met elkaar en verbinding met de natuur. Dit zal ervoor zorgen dat er beweging komt, op wat voor manier dan ook. Ik geloof dat de keuzes die worden gemaakt vanuit je gevoel, vanuit het hart, altijd iets moois opleveren. Dit is iets wat ik zelf aan den lijve heb ondervonden, maar wat ik ook in mijn coaching sessies heel vaak terug zie. Het vergt soms moed om naar je gevoel te luisteren en te erkennen en in dit proces loop ik graag met je mee.

Positief

Ik blijf altijd kijken naar wat er nog wel kan (zonder de realiteit uit het oog te verliezen), ook als jou dat even niet meer lukt. Ik hou er van om zaken om te denken en te ‘heretiketteren’.

Doortastend

‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg’. Bewustwording en inzicht zijn vaak een eerste stap om tot beweging of verandering te komen en ik geloof in het gaan doen en ervaren, waarbij we samen kijken hoe we de stappen in je veranderingsproces concreet kunnen maken.

burn-out coach liberi friesland anne

Opleiding:

Bachelor Psychologie

Master Arbeids-, Organisatie- en Personeelspsychologie

Aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

Om gecoacht te worden door Anne woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Anne.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven