Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Anne

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!”

Anne coach Liberi stress

Over Anne

Van mijn basisschooltijd herinner ik me dat ik zoekende was. Wie bén ik? Als kind was ik gevoelig voor sferen binnen de groep, had ik moeite om om te gaan met emoties van mezelf en anderen en voelde ik me regelmatig eenzaam en onbegrepen. Naarmate ik ouder werd stopte het pesten, ontmoette ik mijn eigen vriendenkring en ontwikkelde ik zelfvertrouwen. Door het zelfvertrouwen en de opvoeding vanuit huis heb ik gekozen voor de opleiding tot dramatherapeut.

Het gedrag van de mens heeft mij altijd al gefascineerd! De opleiding dramatherapie heeft de basis gelegd voor een verdere passie rondom gedrag. Ik heb mogen leren omgaan met mijn emoties, sterker nog; ik heb geleerd om de gevoelige kant van mezelf te omarmen en in te zetten in mijn werk!

Ervaring met burn-out

Een aantal jaren geleden heb ik zelf ervaren hoe het is om stressgerelateerde klachten te hebben. In een periode waarin mijn man een jaar moest revalideren van een ongeluk en onze dochter een huilbaby was, heb ik te veel ballen hoog moeten houden. Van een burn-out ben ik in een postnatale depressie geraakt doordat er voor mijn gevoel geen ruimte was om voor mezelf te zorgen. Mijn lichaam gaf hele duidelijke signalen als rugpijn, bekkenklachten, hoofdpijn, hoge ademhaling en een drukkend gevoel op de borst.

Toentertijd heb ik zelf ervaren waar ik al jaren les over geef; lichaam en geest werken samen! Je lijf kan duidelijke signalen afgeven om aan te geven dat er iets moet veranderen. In die periode heb ik mogen ontdekken dat beweging en buiten zijn niet alleen goed is voor lichamelijk herstel maar ook voor psychisch herstel. Sindsdien is sporten voor mij hét moment om tijd vrij te maken voor mezelf om daarna weer met alle energie en enthousiasme thuis of op het werk mijn rol te vervullen. Buiten in de natuur zijn, geeft mij rust en ruimte! Juist daarom ben ik blij dat ik tijdens de coachingsessies buiten in de natuur te vinden ben, zodat de coachée dit gevoel ook kan gaan ervaren.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Authentiek

‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’ is een quote die staat voor wie ik ben. Als een echte doener ga ik met regelmaat buiten mijn comfortzone om te kijken wat daar te leren valt. Hierdoor ontdek ik steeds meer wie ik écht ben en wie ik wil zijn. Jezelf ontdekken en zijn wie je bent vind ik het belangrijkste binnen mijn werk. Graag begeleid ik jou om op een veilige manier buiten je comfortzone te stappen, zodat je kan ontdekken wie jij bent. Openheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid spelen daarin voor mij een belangrijke rol spelen.

Confrontatie en warmte

Vanuit vertrouwen durf ik je te confronteren en te benoemen wat mijn voelsprieten mij aangeven. Daarbij check ik uiteraard altijd bij jou of iets klopt. Vanuit een warme en oordeelvrije houding nodig ik je uit om je kwetsbaarheid te laten zien. Dat vraagt lef en doorzettingsvermogen van jou. Tijdens dit proces zal ik naast je staan en je opvangen waar nodig.

Humor

Humor is iets wat ik graag gebruik binnen mijn werk. Natuurlijk stem ik af of het gepast is in het moment. Humor kan verzachten, openheid en nieuwe inzichten geven. Daarnaast kan het ook voor een bepaalde ontlading zorgen, zodat er weer nieuwe energie ontstaat om verder te gaan.


Anne coach Liberi stress burn-out

Opleiding:

Bachelor of Arts Therapies – drama

Bachelor of Education – omgangskunde

Groepsdynamisch coach

Persoonlijk leiderschap

Om gecoacht te worden door Anne woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Anne.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven