Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Alet

‘Wandelen is de haast uit je hoofd halen en kijken wat er over blijft’ van Rommert Boonstra

Alet coach Liberi stress burn-out

Over Alet

Hoe leuk is het als je je hobby, bewegen, kunt integreren in je werk? Met flink wat jaren ervaring als Psychomotorisch Therapeut binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie, het werken binnen mijn eigen praktijk en de verschillende sportlessen die ik zo nu en dan geef kan ik zeggen dat mensen in beweging zetten, letterlijk en figuurlijk, mijn passie is.

Hierin gebruik maken van de natuur is een hele mooie en waardevolle aanvulling. Niet alleen ons lijf kan ons veel vertellen over hoe het met ons gaat maar ook de natuur kun je gebruiken als “boodschapper”.

Sporten, buiten zijn voor een wandeling of een middag op pad om foto’s te maken is wat ik graag doe in mijn vrije tijd. Het zorgt er voor dat ik kan ontspannen en in het hier en nu kan zijn. Met een brede interesse voor verschillende onderwerpen lees ik graag artikelen, tijdschriften en boeken. Ook vind ik het leuk om in de keuken te staan om nieuwe recepten uit te proberen.

Samen met mijn zoon en onze rode kater wonen we in Assen. In de omgeving van Assen vind je hele mooie en rustige wandelplekken waar ik graag mensen mee naar toe neem tijdens de wandelcoaching.

Ervaring met burn-out

Zelf heb ik geen burn-out gehad maar ik weet wel wat het is als je lijf aangeeft dat het tijd is voor een lager tempo en voor aanpassingen in het dagelijkse leven. Ik ben over veel dingen enthousiast, wil graag mensen helpen en heb aardig wat ballen hoog te houden. Soms vergeet ik daarin wat ik zelf nodig heb en waar ik mijn tijd en energie écht aan wil besteden. Door mijn eigen ervaring en proces tot nu toe kan ik me goed kan inleven in de ander en wil ik samen met jou een traject op maat maken.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Positief

Hoe ingewikkeld en lastig een situatie soms ook is, ik ben er van overtuigd dat er elke dag dingen zijn waar je van kunt genieten of blij van kunt worden. Het is de kunst om ze te zien en je aandacht er op te richten. Dit soort momenten breid ik graag met je uit. Het kan je houvast en moed geven om door te gaan en het levert positieve energie op!

Creatief

Ik vind het leuk om spontaan een opdracht of oefening in te zetten die past bij wat ik hoor en zie. In de PMT zaal heb ik allerlei materialen voor handen maar in het bos is het leuk om gebruik te maken van dat wat de natuur ons te bieden heeft. Out of the box denken en dingen uit durven proberen zorgt voor verrassende oefeningen en ervaringen.

Volgend

Met volgend bedoel ik dat ik luister naar je verhaal en daar op aan kan sluiten met het stellen van vragen, het inzetten van oefeningen en het delen van ervaringen. Ik vind het belangrijk dat je in je eigen tempo het (wandel) traject aan kunt gaan. Vaak komt de beweging vanuit jezelf, soms heb je een duwtje in je rug nodig. Juist op die momenten ontstaat er ruimte voor verandering!


Alet coach Liberi stress burn-out

Opleiding:

Psychomotorische therapie

Mindfulness certificaat

Bodybalance instructrice

CIOS

Om gecoacht te worden door Alet woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Alet.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven