"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden. Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Nicolette, 32 jaar – HR support

Tijdens mijn proces kwam ik erachter niet langer meer te willen werken bij mijn werkgever. Hiske heeft me in haar rol als coach en als HR-specialiste geholpen bij het controleren van de VSO en begeleid in het proces wat daarna volgde. In deze situatie kwam er veel op me af, er ontstonden vragen en onzekerheden. Door de hulp van Hiske verdween dit echter snel. Ze gaf me het gevoel er niet alleen voor te staan en voor vragen was ze altijd bereikbaar. Met haar adviezen heb ik de juiste keuzes kunnen maken en alles goed kunnen afronden. Ik vind Hiske een fijn en liefdevol persoon, iemand die je oprecht wil helpen om verder te komen. Ik ben Hiske dan ook ontzettend dankbaar en wens iedereen haar hulp meer dan toe!

De namen in de ervaringsverhalen van Liberi Coaching kunnen vanwege de privacy pseudoniemen zijn. De inhoud van onze ervaringsverhalen zijn echter honderd procent authentiek, waargebeurd en geschreven door mensen die gecoacht zijn door een coach van Liberi. Ben jij gecoacht door een coach van Liberi en wil jij ook graag je ervaringen delen met betrekking tot jouw coaching? Dan vinden wij het heel prettig om jouw ervaringen te horen! Bij Liberi streven wij er continu naar dat wij de begeleiding van mensen zoals jij blijven verbeteren. Wij hebben als uitgangspunt dat je een leven lang kunt blijven leren en dat stilstand achteruitgang is. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening en ervaring. Neem dus gerust contact met ons op middels het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven