Nicolette, 32 jaar – HR support

Tijdens mijn proces kwam ik erachter niet langer meer te willen werken bij mijn werkgever. Hiske heeft me in haar rol als coach en als HR-specialiste geholpen bij het controleren van de VSO en begeleid in het proces wat daarna volgde. In deze situatie kwam er veel op me af, er ontstonden vragen en onzekerheden. Door de hulp van Hiske verdween dit echter snel. Ze gaf me het gevoel er niet alleen voor te staan en voor vragen was ze altijd bereikbaar. Met haar adviezen heb ik de juiste keuzes kunnen maken en alles goed kunnen afronden. Ik vind Hiske een fijn en liefdevol persoon, iemand die je oprecht wil helpen om verder te komen. Ik ben Hiske dan ook ontzettend dankbaar en wens iedereen haar hulp meer dan toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven