Liberi Liberi

Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Nicolette, 32 jaar – Burn-out

Mijn ervaringen met Liberi coaching en met mijn coach Tom zijn ontzettend goed. Tom wist al snel de vinger op de zere plek te leggen. Hier kwam onder andere uit dat ik signalen van mijn lichaam niet opmerkte en altijd maar door ging. Ik ging aan alles voorbij. Tijdens 16 wandelingen heeft hij me veel geleerd. Onder andere door simpele, maar erg doeltreffende oefeningen, heb ik met zijn hulp mezelf weer terug kunnen vinden en kwam ik steeds dichterbij wat ik wil en kwam ik tot inzichten die mij geholpen hebben om uit mijn burn-out te komen.

Ook weet ik nu te luisteren naar de signalen die mijn lichaam me geeft, maar ook naar mijn eigen gevoel. “Doe wat goed voelt voor jou” is een zin die Tom vaak naar me heeft uitgesproken en die ook zeker in mijn oren geknoopt zal blijven. Hierdoor ben ik zeker veranderd in mijn omgang met situaties en mensen.

Tom is een fijn persoon, hij stelt je gerust, denkt mee, leeft mee en stelt jouw als persoon voorop. Ook voor een vleugje humor is zeker plaats, wat het hele proces soms ook weer even wat luchtiger maakt. Ik heb me door hem erg gesteund en begrepen gevoeld, iemand op wie ik terug kon vallen bij soms lastige kwesties in mijn herstel en iemand die mij goed geholpen heeft bij het maken van de (voor mij) juiste keuzes. Kortom, ik heb vele lessen mogen leren die ik zeker mee ga nemen in mijn toekomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven