Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Nick, 34 jaar – Uitgevallen op het werk

Michel heeft mij gecoacht in een traject van uitval tot re-integratie bij mijn werkgever, de coaching hierin heb ik als zeer prettig ervaren. Hij is in staat om snel te doorgronden waar pijnpunten liggen en geeft hierin pragmatisch advies hoe dit verbeterd kan worden. Wat ik erg prettig vond was dat hij naar alle gebieden in je leven kijkt (privé- en werksituatie, gezondheid, slaap, beweging, rust en ontspanning, relaties etc.) en oplossingen voor je persoonlijke situatie zoekt. Door zijn open benadering en rustige manier van communiceren bouw je snel een vertrouwensband op waardoor je eigenlijk alles met hem kan bespreken.

De manier van coaching (wandelen, hardlopen) in de natuur zorgt ervoor dat je in een fijne omgeving langzaam weer je energielevels en conditie kan verbeteren. De frequentie van de coaching in het traject verloopt ook effectief, waarbij dit in het begin intensiever is en je hierin alle handvatten meekrijgt om het zelf te doen. Hierbij groeit langzaam je zelfvertrouwen weer en laat Michel je ook steeds meer los waardoor je uiteindelijk zelf weer sterker in je schoenen komt te staan. Ik heb in een korte periode door Michel veel nieuwe inzichten gekregen en lessen geleerd, hier kan ik in de toekomst altijd op terugvallen waardoor ik het vertrouwen heb gekregen dat ik nooit meer zo diep zal vallen!”

Wat is stress

Stress is een normaal lichamelijk verschijnsel dat optreedt wanneer het lichaam reageert op een uitdaging of bedreiging. Het kan een kortstondige reactie zijn, zoals de "fight-or-flight" reflex die optreedt wanneer we ons in een gevaarlijke situatie bevinden, of het kan een langdurige aandoening zijn die ontstaat wanneer we onder druk staan en niet in staat zijn om te ontspannen. Stress kan alledaags voorkomen en wordt vaak veroorzaakt door werk-, school- of familieproblemen. Soms is stress ook een reactie op een traumatische gebeurtenis, zoals het verlies van een geliefde of het meemaken van een aangrijpende gebeurtenis. Symptomen van stress kunnen fysiek, emotioneel, cognitief en gedragsmatig zijn.

Wat is een burn-out?

De term burn-out hoor je vaak, maar wat is het nou eigenlijk? Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen overspanning, depressie, oververmoeidheid en burn-out? Wij hebben het voor je op een rij gezet én vertellen hoe je van een burn-out kunt herstellen of hoe je een burn-out kunt voorkomen.

Waarom kiezen voor wandelcoaching?

Als experts op het gebied van begeleiding bij stress kiezen wij bewust voor coachen in de buitenlucht. Dit is misschien niet de meest traditionele manier van therapie, toch kiezen we hier bewust voor! Wij zetten graag op een rijtje wat wandelcoaching is, welke onderzoeken bewijzen dat het de beste vorm van therapie is en wat jij er van mag verwachten in de praktijk.

Heb ik een burn-out?

Dat is de vraag die je misschien jezelf aan het stellen bent. In onze gratis burn-out test krijg je in 50 vragen antwoord op de vraag over hoe het nu daadwerkelijk met jouw stressniveau is gesteld. Ook verschaft het jou meteen duidelijkheid over de symtomen die jij ervaart in jouw dagelijkse leven. Deze burn-out test duurt ongeveer 5 minuten.
Burn-out test
Gratis
Burn-out test
Onze gratis burn-out test geeft je in 50 vragen antwoord hoe het nu daadwerkelijk is gesteld met jouw stressniveau.

In 4 eenvoudige stappen aan de slag met Liberi

  1. Vul het contact formulier in of neem telefonisch contact met ons op.
  2. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
  3. Samen met jou inventariseren we jouw coachingsbehoefte.
  4. Maak vrijblijvend kennis met jouw coach.

Wil jij hulp bij stress of burn-out?

Doe geheel vrijblijvend de burn-out test of neem contact met ons op.

Direct contact Of bel 085 - 5363606
×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven