"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden. Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Mirjam, 41 jaar – Weinig energie

Op stap met wandelcoach Miranda was voor mij heel waardevol. Door samen te wandelen in de natuur en de rust, het vertrouwen en de aandacht van Miranda te ervaren was de sfeer prettig en voelde ik me heel erg op mijn gemak. Het gesprek bepaalde ons wandeltempo. Door de mooie oefeningen en heldere vragen van Miranda kwamen we in korte stappen tot de essentie. Miranda helpt bij bewustwording van mijn drijfveren achter mijn gedrag en gedachten. Inzicht was soms confronterend maar heeft mij geholpen om verder te komen. Samen onderzoeken we welke keuzes ik kan en wil maken om mijn gedrag te veranderen. Ik heb veel van Miranda geleerd. Ook om mijn gedachtestroom te parkeren en te leven in het hier en nu. Miranda heeft mij echt in actie gezet. Dit heeft mij al zoveel genietmomentjes opgeleverd, ik heb weer veel energie, zit lekker in mijn vel en heb vertrouwen in de toekomst.

De namen in de ervaringsverhalen van Liberi Coaching kunnen vanwege de privacy pseudoniemen zijn. De inhoud van onze ervaringsverhalen zijn echter honderd procent authentiek, waargebeurd en geschreven door mensen die gecoacht zijn door een coach van Liberi. Ben jij gecoacht door een coach van Liberi en wil jij ook graag je ervaringen delen met betrekking tot jouw coaching? Dan vinden wij het heel prettig om jouw ervaringen te horen! Bij Liberi streven wij er continu naar dat wij de begeleiding van mensen zoals jij blijven verbeteren. Wij hebben als uitgangspunt dat je een leven lang kunt blijven leren en dat stilstand achteruitgang is. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening en ervaring. Neem dus gerust contact met ons op middels het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven