fbpx

MIRJAM, 41 JAAR – WEINIG ENERGIE

MIRJAM, 41 JAAR – WEINIG ENERGIE

MIRJAM, 41 JAAR – WEINIG ENERGIE 150 150 Liberi

Op stap met wandelcoach Miranda was voor mij heel waardevol. Door samen te wandelen in de natuur en de rust, het vertrouwen en de aandacht van Miranda te ervaren was de sfeer prettig en voelde ik me heel erg op mijn gemak. Het gesprek bepaalde ons wandeltempo. Door de mooie oefeningen en heldere vragen van Miranda kwamen we in korte stappen tot de essentie. Miranda helpt bij bewustwording van mijn drijfveren achter mijn gedrag en gedachten. Inzicht was soms confronterend maar heeft mij geholpen om verder te komen. Samen onderzoeken we welke keuzes ik kan en wil maken om mijn gedrag te veranderen. Ik heb veel van Miranda geleerd. Ook om mijn gedachtestroom te parkeren en te leven in het hier en nu. Miranda heeft mij echt in actie gezet. Dit heeft mij al zoveel genietmomentjes opgeleverd, ik heb weer veel energie, zit lekker in mijn vel en heb vertrouwen in de toekomst.

 

 over ons

onze werkwijze

ons fasenplan

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven
WhatsApp WhatsApp