Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Marja, 52 jaar, burn-out

Vijf jaar geleden heb ik een burn-out gehad. Door de jaren heen slopen er weer stressfactoren binnen waardoor ik het gevoel kreeg weer opgebrand te raken. Naomi gaf me handvatten om de stress te verminderen. Dankzij haar begeleiding heb ik geleerd in momenten van stress weer tot rust te komen om te voorkomen dat ik nogmaals een burn-out zou krijgen.

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven