Mariska, 34 jaar – Burn-out

Vermoeid, onzeker en met lichamelijke klachten, zo kwam ik in contact met Genardus. Tijdens de eerste gesprekken werd me duidelijk dat mijn klachten niet vreemd of raar waren maar een duidelijk gevolg waren van te lang, te hard werken en mezelf geen rust gunnen. Deze bevestiging gaf inzicht en hulp bij het accepteren van burn-out. De sessies vonden buiten plaats, in de natuur. Dit sprak mij bijzonder aan. Tijdens de wandelingen deden we oefeningen.

Door deze manier van werken en het vele oefenen heb ik geleerd mijn grenzen te stellen en te bewaken en vooral dicht bij mij zelf te blijven. Tijdens mijn laatste sessie stond er een andere ik. Zelfverzekerd, mijn grenzen kennend en ik kon deze duidelijk aangeven. De begeleiding en ondersteuning van Genardus heeft hier zeker aan bijgedragen. Ik zal nog met regelmaat terugdenken aan de “handvatten” die ik heb gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven