"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden. Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Mariska, 34 jaar – Burn-out

Vermoeid, onzeker en met lichamelijke klachten, zo kwam ik in contact met Genardus. Tijdens de eerste gesprekken werd me duidelijk dat mijn klachten niet vreemd of raar waren maar een duidelijk gevolg waren van te lang, te hard werken en mezelf geen rust gunnen. Deze bevestiging gaf inzicht en hulp bij het accepteren van burn-out. De sessies vonden buiten plaats, in de natuur. Dit sprak mij bijzonder aan. Tijdens de wandelingen deden we oefeningen.

Door deze manier van werken en het vele oefenen heb ik geleerd mijn grenzen te stellen en te bewaken en vooral dicht bij mij zelf te blijven. Tijdens mijn laatste sessie stond er een andere ik. Zelfverzekerd, mijn grenzen kennend en ik kon deze duidelijk aangeven. De begeleiding en ondersteuning van Genardus heeft hier zeker aan bijgedragen. Ik zal nog met regelmaat terugdenken aan de “handvatten” die ik heb gekregen.

De namen in de ervaringsverhalen van Liberi Coaching kunnen vanwege de privacy pseudoniemen zijn. De inhoud van onze ervaringsverhalen zijn echter honderd procent authentiek, waargebeurd en geschreven door mensen die gecoacht zijn door een coach van Liberi. Ben jij gecoacht door een coach van Liberi en wil jij ook graag je ervaringen delen met betrekking tot jouw coaching? Dan vinden wij het heel prettig om jouw ervaringen te horen! Bij Liberi streven wij er continu naar dat wij de begeleiding van mensen zoals jij blijven verbeteren. Wij hebben als uitgangspunt dat je een leven lang kunt blijven leren en dat stilstand achteruitgang is. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening en ervaring. Neem dus gerust contact met ons op middels het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven