Liberi Liberi

Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Manon Smit, 41 jaar, burn-out

Toen ik in de zomer van 2019 in een burn-out terecht kwam, ben ik op zoek gegaan naar een coach. Ik leerde Sandra kennen en meteen gaf ze mij de rust en het vertrouwen. Zonder oordeel coachte ze mij naar een sterkere versie van mezelf. Haar reflectie is helder en praktisch. Dankzij Sandra heb ik mijzelf beter leren kennen en zicht gekregen op mijn patronen en karaktereigenschappen. Ik heb geleerd om met stress om te gaan maar bovenal heeft ze me ervan bewust gemaakt om weer te gaan voelen. En daar ook naar te handelen. Inmiddels ben ik weer helemaal hersteld. Ik ben Sandra ontzettend dankbaar voor de richting die ze mij gaf en alles wat ze mij geleerd heeft. De rust en het vertrouwen waren fijn om mezelf bij open te stellen. Ik had het niet alleen gekund. Het was een heel waardevol coachingstraject.

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven