"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden. Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Lucas – 28 jaar, Moeite om de juiste keuzes te maken

Nienke heeft me echt in mijn kracht gezet. De situatie bleef hetzelfde maar de manier waarop ik ernaar keek voelde anders. Ik voelde me gehoord en begrepen.  Het ervaren wat er al goed gaat en waar ik goed in ben, wat mijn kwaliteiten zijn, vond ik erg prettig. Dit vergeet ik nog wel eens in het dagelijks leven als ik me niet goed voel en dan focus ik me vooral op de situatie van dat moment. Die lijkt dan veel groter terwijl er in mijn leven ook dingen zijn die goed gaan. Heel fijn om me hiervan bewust te zijn.

Nienke heeft maatschappelijk werk gestudeerd en heeft specialismen in natuurcoaching en Yin Yoga, & Chinese geneeskunde

De namen in de ervaringsverhalen van Liberi Coaching kunnen vanwege de privacy pseudoniemen zijn. De inhoud van onze ervaringsverhalen zijn echter honderd procent authentiek, waargebeurd en geschreven door mensen die gecoacht zijn door een coach van Liberi. Ben jij gecoacht door een coach van Liberi en wil jij ook graag je ervaringen delen met betrekking tot jouw coaching? Dan vinden wij het heel prettig om jouw ervaringen te horen! Bij Liberi streven wij er continu naar dat wij de begeleiding van mensen zoals jij blijven verbeteren. Wij hebben als uitgangspunt dat je een leven lang kunt blijven leren en dat stilstand achteruitgang is. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening en ervaring. Neem dus gerust contact met ons op middels het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven