Liberi Liberi

Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Katinka, 54 jaar – Assertiviteit  

Het ergerde me dat ik moeite had om assertief te zijn. En door deze ergernis had ik moeite om mijn werk met enthousiasme te blijven doen.  Ik wilde graag weer meer plezier in mijn werk krijgen. En toevallig viel m’n oog op het aanbod van wandelen met een coach. Ik houd erg van wandelen en 3x vond ik goed te overzien, een mooie win-win situatie dacht ik zo. Dit bleek te kloppen. Gelijk al bij de eerste ontmoeting merkte dat ik door het bewegen, in een onbekende omgeving, met een luisterend oor, ik het gemakkelijk vond om mijn verhaal te doen. Marga geeft je de ruimte en rust en stelt de juiste vragen om het denkproces bij je zelf op gang te brengen. Ze is dienstbaar en oplossingsgericht, waarbij ze erg goed is in het meedenken van praktische oplossingen. En ze schuwt het ook niet op een hele vriendelijke manier je een spiegel voor te houden. En niets vindt ze gek.  

Hoe klein of groot je probleem ook is, het is heerlijk om een paar keer alleen maar over je eigen sores te hoeven praten. En je vindt de oplossing ook zelf. Wat een trots gevoel met zich meebrengt.  Kortom Marga is een aanrader en het wandelen ook. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven