Liberi Liberi

Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Jesse – 33 jaar, burn-out

Nadat ik halfjaar bezig was geweest met weer terug komen van een burn-out heb ik contact op genomen met Liberi. Al bij het eerste telefoongesprek voelde ik een fijne klik en hebben we een kennismakingsgesprek met Annerieke ingepland. Tijdens dat gesprek gebeurde er al zoveel dat ik zo snel mogelijk van start wilde gaan.

Ik wou graag beter snappen wat er nou gebeurd was en voelde de behoefte om dat meer te begrijpen. Tijdens de wandelingen in het bos hielp Annerieke me om daar juist ook mijn gevoel bij te betrekken, wat leidde tot hele fijne, ontroerende en soms emotionele momenten, waar ik vooral weer heel veel rust terugvond. Door onzekerheid, angst en die enorme vermoeidheid juist binnen te laten voelde ik me na elk gesprek een stuk lichter. Daar heb ik echt ontzettend veel aan, elke dag! Ik vond een stukje van mezelf, herinneringen die ik vergeten was, dingen waar ik bang voor was en hoe ik mezelf had aangeleerd daarmee om te gaan.

Annerieke is een hele fijne, eerlijke en rustige coach die me hielp door te steeds zoeken naar de goede balans tussen voelen en begrijpen. Ze nam echt de tijd om samen met mij te zoeken naar waar ik behoefte aan had en door hoe ze het aanpakte voelde ik me op mijn gemak om de toch spannende momenten helemaal binnen te laten komen en me te laten raken. De boswandelingen waren leuke afwisselingen tussen stilte, gesprekken over recente situaties maar ook wat creatieve oefeningen waar we soms het hele bos bij betrokken 🙂

Als je nog twijfelt, gewoon doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven