"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden. Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Jesse – 33 jaar, burn-out

Nadat ik halfjaar bezig was geweest met weer terug komen van een burn-out heb ik contact op genomen met Liberi. Al bij het eerste telefoongesprek voelde ik een fijne klik en hebben we een kennismakingsgesprek met Annerieke ingepland. Tijdens dat gesprek gebeurde er al zoveel dat ik zo snel mogelijk van start wilde gaan.

Ik wou graag beter snappen wat er nou gebeurd was en voelde de behoefte om dat meer te begrijpen. Tijdens de wandelingen in het bos hielp Annerieke me om daar juist ook mijn gevoel bij te betrekken, wat leidde tot hele fijne, ontroerende en soms emotionele momenten, waar ik vooral weer heel veel rust terugvond. Door onzekerheid, angst en die enorme vermoeidheid juist binnen te laten voelde ik me na elk gesprek een stuk lichter. Daar heb ik echt ontzettend veel aan, elke dag! Ik vond een stukje van mezelf, herinneringen die ik vergeten was, dingen waar ik bang voor was en hoe ik mezelf had aangeleerd daarmee om te gaan.

Annerieke is een hele fijne, eerlijke en rustige coach die me hielp door te steeds zoeken naar de goede balans tussen voelen en begrijpen. Ze nam echt de tijd om samen met mij te zoeken naar waar ik behoefte aan had en door hoe ze het aanpakte voelde ik me op mijn gemak om de toch spannende momenten helemaal binnen te laten komen en me te laten raken. De boswandelingen waren leuke afwisselingen tussen stilte, gesprekken over recente situaties maar ook wat creatieve oefeningen waar we soms het hele bos bij betrokken 🙂

Als je nog twijfelt, gewoon doen!

De namen in de ervaringsverhalen van Liberi Coaching kunnen vanwege de privacy pseudoniemen zijn. De inhoud van onze ervaringsverhalen zijn echter honderd procent authentiek, waargebeurd en geschreven door mensen die gecoacht zijn door een coach van Liberi. Ben jij gecoacht door een coach van Liberi en wil jij ook graag je ervaringen delen met betrekking tot jouw coaching? Dan vinden wij het heel prettig om jouw ervaringen te horen! Bij Liberi streven wij er continu naar dat wij de begeleiding van mensen zoals jij blijven verbeteren. Wij hebben als uitgangspunt dat je een leven lang kunt blijven leren en dat stilstand achteruitgang is. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening en ervaring. Neem dus gerust contact met ons op middels het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven