Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Jeroen, 39 jaar – Burn-out

Michel heeft mij geholpen om te werken aan mijn persoonlijke welzijn. Ik had namelijk te maken met een burn-out en worstelde met het vinden van de juiste balans in werk en mijn privéleven. Dit is ook de reden geweest waardoor ik met Michel in contact ben gekomen, daarnaast heeft hij mij geholpen met het verbeteren van mijn zakelijke strategieën en het managen van mijn tijd en energie.

Michel was erg begripvol en ondersteunend tijdens dit proces. Hij hielp mij om beter te begrijpen wat er aan de hand was en gaf inzicht in hoe ik mezelf kon beschermen tegen alle (negatieve) gevolgen van een burn-out. Hij leerde mij ook hoe ik beter voor mezelf kon zorgen, zowel mentaal als fysiek. Liever zijn voor jezelf is de key. Doordat de coaching in de vorm van wandelsessies plaatsvond kwamen de gesprekken makkelijk op gang en was de dynamiek goed.

Door de gesprekken met Michel kon ik mijn werk op een gezonde manier hervatten en begon ik ook meer te genieten van mijn vrije tijd. Hij heeft mij geholpen om te realiseren dat de sleutel tot succes niet alleen ligt in het hard werken, maar ook in het vinden van balans en rust. Als ervaringsdeskundige zijn de adviezen van Michel oprecht en toepasbaar.

Ik ben erg dankbaar voor de begeleiding van Michel en zou het aan iedereen aanbevelen die worstelt met een burn-out of andere uitdagingen in het leven!

Wat is stress

Stress is een normaal lichamelijk verschijnsel dat optreedt wanneer het lichaam reageert op een uitdaging of bedreiging. Het kan een kortstondige reactie zijn, zoals de "fight-or-flight" reflex die optreedt wanneer we ons in een gevaarlijke situatie bevinden, of het kan een langdurige aandoening zijn die ontstaat wanneer we onder druk staan en niet in staat zijn om te ontspannen. Stress kan alledaags voorkomen en wordt vaak veroorzaakt door werk-, school- of familieproblemen. Soms is stress ook een reactie op een traumatische gebeurtenis, zoals het verlies van een geliefde of het meemaken van een aangrijpende gebeurtenis. Symptomen van stress kunnen fysiek, emotioneel, cognitief en gedragsmatig zijn.

Wat is een burn-out?

De term burn-out hoor je vaak, maar wat is het nou eigenlijk? Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen overspanning, depressie, oververmoeidheid en burn-out? Wij hebben het voor je op een rij gezet én vertellen hoe je van een burn-out kunt herstellen of hoe je een burn-out kunt voorkomen.

Waarom kiezen voor wandelcoaching?

Als experts op het gebied van begeleiding bij stress kiezen wij bewust voor coachen in de buitenlucht. Dit is misschien niet de meest traditionele manier van therapie, toch kiezen we hier bewust voor! Wij zetten graag op een rijtje wat wandelcoaching is, welke onderzoeken bewijzen dat het de beste vorm van therapie is en wat jij er van mag verwachten in de praktijk.

Heb ik een burn-out?

Dat is de vraag die je misschien jezelf aan het stellen bent. In onze gratis burn-out test krijg je in 50 vragen antwoord op de vraag over hoe het nu daadwerkelijk met jouw stressniveau is gesteld. Ook verschaft het jou meteen duidelijkheid over de symtomen die jij ervaart in jouw dagelijkse leven. Deze burn-out test duurt ongeveer 5 minuten.
Burn-out test
Gratis
Burn-out test
Onze gratis burn-out test geeft je in 50 vragen antwoord hoe het nu daadwerkelijk is gesteld met jouw stressniveau.

In 4 eenvoudige stappen aan de slag met Liberi

  1. Vul het contact formulier in of neem telefonisch contact met ons op.
  2. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
  3. Samen met jou inventariseren we jouw coachingsbehoefte.
  4. Maak vrijblijvend kennis met jouw coach.

Wil jij hulp bij stress of burn-out?

Doe geheel vrijblijvend de burn-out test of neem contact met ons op.

Direct contact Of bel 085 - 5363606

Laat een reactie achter op dit blogartikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven