Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Janine, 35 jaar – Fysieke klachten

Ik was teleurgesteld dat ik me moest ziekmelden op mijn werk. Er speelden zowel op mijn werk als privé een aantal issues waar ik helaas niet tegenop kon. Spanning, onzekerheid, fysieke klachten, ik kon niet meer. Wat ontzettend fijn dat ik bij Liberi een coachtraject mocht doen. Een paar dagen na de intake ging ik al met Miranda op pad. Ik vond het fijn om de rust van Miranda en van de natuur te ervaren. Miranda voelt precies aan wat nodig is. Het is haar gelukt om mijn strijd en gevecht te kunnen zien en de pijn er te laten zijn. Iedere coachsessie waren er weer nieuwe doorbraakmomentjes. Het mooie was dat dit zoveel energie gaf dat ik ook tussen de sessies door veel over mezelf ging ontdekken en me steeds beter voelde. Miranda heeft me praktische handvatten gegeven om in het dagelijks leven goed voor mezelf te zorgen, er kwam weer ritme in mijn dag en de balans kwam terug.

Miranda hielp me om me bewust te worden van mijn overtuigingen en patronen. Nu ik me ervan bewust was kon ik het ook gaan veranderen. Bij Miranda voelde ik me veilig om mezelf te kunnen zijn. In kleine stapjes heb ik mijn werk en mijn leven weer opgebouwd. Ik voel me zoveel sterker, geef nu mijn grenzen duidelijk aan, ben gegroeid in zelfvertrouwen, ik weet wat ik wel wil en ben weer blij met mezelf. Met de liefdevolle hulp van Miranda heb ik weer regie over mijn leven gekregen, wat een mooi cadeau!

Wat is stress

Stress is een normaal lichamelijk verschijnsel dat optreedt wanneer het lichaam reageert op een uitdaging of bedreiging. Het kan een kortstondige reactie zijn, zoals de "fight-or-flight" reflex die optreedt wanneer we ons in een gevaarlijke situatie bevinden, of het kan een langdurige aandoening zijn die ontstaat wanneer we onder druk staan en niet in staat zijn om te ontspannen. Stress kan alledaags voorkomen en wordt vaak veroorzaakt door werk-, school- of familieproblemen. Soms is stress ook een reactie op een traumatische gebeurtenis, zoals het verlies van een geliefde of het meemaken van een aangrijpende gebeurtenis. Symptomen van stress kunnen fysiek, emotioneel, cognitief en gedragsmatig zijn.

Wat is een burn-out?

De term burn-out hoor je vaak, maar wat is het nou eigenlijk? Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen overspanning, depressie, oververmoeidheid en burn-out? Wij hebben het voor je op een rij gezet én vertellen hoe je van een burn-out kunt herstellen of hoe je een burn-out kunt voorkomen.

Waarom kiezen voor wandelcoaching?

Als experts op het gebied van begeleiding bij stress kiezen wij bewust voor coachen in de buitenlucht. Dit is misschien niet de meest traditionele manier van therapie, toch kiezen we hier bewust voor! Wij zetten graag op een rijtje wat wandelcoaching is, welke onderzoeken bewijzen dat het de beste vorm van therapie is en wat jij er van mag verwachten in de praktijk.

Heb ik een burn-out?

Dat is de vraag die je misschien jezelf aan het stellen bent. In onze gratis burn-out test krijg je in 50 vragen antwoord op de vraag over hoe het nu daadwerkelijk met jouw stressniveau is gesteld. Ook verschaft het jou meteen duidelijkheid over de symtomen die jij ervaart in jouw dagelijkse leven. Deze burn-out test duurt ongeveer 5 minuten.
Burn-out test
Gratis
Burn-out test
Onze gratis burn-out test geeft je in 50 vragen antwoord hoe het nu daadwerkelijk is gesteld met jouw stressniveau.

In 4 eenvoudige stappen aan de slag met Liberi

  1. Vul het contact formulier in of neem telefonisch contact met ons op.
  2. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
  3. Samen met jou inventariseren we jouw coachingsbehoefte.
  4. Maak vrijblijvend kennis met jouw coach.

Wil jij hulp bij stress of burn-out?

Doe geheel vrijblijvend de burn-out test of neem contact met ons op.

Direct contact Of bel 085 - 5363606

Laat een reactie achter op dit blogartikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven