Liberi Liberi

Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Janine, 35 jaar – Fysieke klachten

Ik was teleurgesteld dat ik me moest ziekmelden op mijn werk. Er speelden zowel op mijn werk als privé een aantal issues waar ik helaas niet tegenop kon. Spanning, onzekerheid, fysieke klachten, ik kon niet meer. Wat ontzettend fijn dat ik bij Liberi een coachtraject mocht doen. Een paar dagen na de intake ging ik al met Miranda op pad. Ik vond het fijn om de rust van Miranda en van de natuur te ervaren. Miranda voelt precies aan wat nodig is. Het is haar gelukt om mijn strijd en gevecht te kunnen zien en de pijn er te laten zijn. Iedere coachsessie waren er weer nieuwe doorbraakmomentjes. Het mooie was dat dit zoveel energie gaf dat ik ook tussen de sessies door veel over mezelf ging ontdekken en me steeds beter voelde. Miranda heeft me praktische handvatten gegeven om in het dagelijks leven goed voor mezelf te zorgen, er kwam weer ritme in mijn dag en de balans kwam terug.

Miranda hielp me om me bewust te worden van mijn overtuigingen en patronen. Nu ik me ervan bewust was kon ik het ook gaan veranderen. Bij Miranda voelde ik me veilig om mezelf te kunnen zijn. In kleine stapjes heb ik mijn werk en mijn leven weer opgebouwd. Ik voel me zoveel sterker, geef nu mijn grenzen duidelijk aan, ben gegroeid in zelfvertrouwen, ik weet wat ik wel wil en ben weer blij met mezelf. Met de liefdevolle hulp van Miranda heb ik weer regie over mijn leven gekregen, wat een mooi cadeau!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven