Zoeken

Zoeken sluiten

Intakeformulier

  Gegevens cliënt


  Nadat u de 'Test je stress' hebt afgerond en de resultaten naar uw e-mailadres heeft verzonden, heeft u van ons een uniek nummer ontvangen. Deze kunt u vinden in de desbetreffende e-mail. Heeft u de resultaten niet naar uw e-mailadres gestuurd en heeft u dus geen uniek nummer, vul dan de test opnieuw in.
  Gegevens werkgever/opdrachtgever

  Liberi zal onderstaande gegevens werkgever/opdrachtgever en overige contactgegevens niet gebruiken zonder jouw toestemming. Indien gewenst, kun je de velden open laten en mogelijk op een later moment alsnog invullen.
  Overige contactgegevens

  Afspraken

  • Annulering van een coachsessie dient minimaal 24 uur van tevoren plaats te vinden. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang zullen de kosten aan u worden doorbelast, tenzij er sprake is van een onvoorziene omstandigheid of calamiteit (e.e.a. in overleg met en ter beoordeling aan de coach).
  • Wij gaan ervan uit, dat uw huisarts medisch geen bezwaar ziet voor u om te bewegen tijdens het coachen in de natuur (wandelen/joggen/hardlopen). Eventuele blessures of fysieke beperkingen dienen vooraf aan de coach gemeld te worden. Liberi en de door u toegewezen coach zijn niet aansprakelijk voor eventuele blessures of andere lichamelijke klachten, die u tijdens uw coach sessie door het wandelen in de natuur heeft opgelopen.
  • Alle coaches van Liberi dienen zich te houden aan de door Liberi opgestelde gedragscode en zijn tevens gebonden aan de ethische gedragscode van hun beroepsorganisatie (NOBCO/ BIG/ SRVB).
  • Alle coaches hebben zich – conform de geldende privacy wetgeving - contractueel verplicht tot het betrachten van geheimhouding ten aanzien van uw persoonlijke gegevens als ook betreffende het besprokene tijdens de coach sessies.
  • Voor het delen van informatie met derden (opdrachtgever/bedrijfsarts) conformeren wij ons aan de privacy wetgeving. Wij vragen voor elk contact met derden, zowel schriftelijk als mondeling, uitdrukkelijk om uw persoonlijke toestemming. Rapportages worden alleen gedeeld met betrokkenen nadat u deze eerst heeft gelezen en uw goedkeuring heeft gegeven.
  • Gedurende het traject bewaren wij uw (persoonlijke) gegevens in een beveiligde omgeving. Hierbij conformeren wij ons aan de privacy wetgeving en onze privacy policy.

  Door op verstuur te klikken, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven