"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden. Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Huub, 48 jaar – In coaching na een functioneringsgesprek

Op een gegeven moment zei mijn leidinggevende tegen mij in een functioneringsgesprek dat het haar verstandig leek dat ik een coachingstraject ging volgen. Ik zag er niet direct de noodzaak van in, maar stond wel open voor een kennismakingsgesprek. Al heel snel in het gesprek sprak Reinoud mij aan met de vraag: “maar waarom wil jij coaching? Als jij geen probleem ziet, en je leidinggevende wel, dan kan ik beter haar coachen”. Door de prikkelende vragen moest ik wel erkennen dat ik de afgelopen jaren mijn motivatie een beetje was kwijtgeraakt.

In de sessies daarna kreeg ik inzicht in wat mijn aandeel is in wat ik van mijn werk maak. Hoe ik invloed kan uitoefenen op mijn taken en verantwoordelijkheden en dat ik zelf ook niet gelukkig ben als een dag werken alleen maar uren aftellen wordt. Door de coaching ben ik uiteindelijk ergens anders gaan solliciteren en kan ik zeggen dat ik nu weer met plezier een nieuwe plek heb gevonden. Ik ben mijn leidinggevende en Reinoud nog steeds dankbaar dat ze me op deze weg hebben gezet.

 

De namen in de ervaringsverhalen van Liberi Coaching kunnen vanwege de privacy pseudoniemen zijn. De inhoud van onze ervaringsverhalen zijn echter honderd procent authentiek, waargebeurd en geschreven door mensen die gecoacht zijn door een coach van Liberi. Ben jij gecoacht door een coach van Liberi en wil jij ook graag je ervaringen delen met betrekking tot jouw coaching? Dan vinden wij het heel prettig om jouw ervaringen te horen! Bij Liberi streven wij er continu naar dat wij de begeleiding van mensen zoals jij blijven verbeteren. Wij hebben als uitgangspunt dat je een leven lang kunt blijven leren en dat stilstand achteruitgang is. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening en ervaring. Neem dus gerust contact met ons op middels het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven