Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Heidy – 55 jaar, fysieke & psychische overbelasting

Ik ben in contact gekomen met Erna de Vries nadat ik al enige tijd liep te sukkelen met mijn gezondheid, het op het werk minder ging en ik privé ook nog met ziekte binnen de familie te maken had. Ondanks mijn positieve en opgewekte karakter merkte ik voor het eerst in mijn leven dat ik mijn positiviteit begon te verliezen en te veel uit balans was geraakt.

Maar wat een geluk dat ik met Erna in contact kwam. Al bij de eerste 10 min van ons gesprek voelde ik vertrouwen en sproeide ik als een waterval alles over Erna heen van wat er gaande was. Heel vakkundig en professioneel heeft Erna structuur aangebracht en me weer vertrouwen en richting gegeven.

De sessies hebben voornamelijk buiten in de natuur plaatsgevonden. Wat heerlijk is dat! Buiten geeft extra rust, je gaat nog makkelijker de diepte in, het helpt je om je hoofd sneller leeg te maken en de gedachten te stroomlijnen. Erna gebruikt elementen van de natuur als metaforen voor de dingen die gaande zijn in je eigen leven. Vaak weet je het antwoord wel op je eigen vraagstukken maar de natuur helpt je om het ook echt in te zien, te ervaren en accepteren. Zo zal bijvoorbeeld de bomenlaan mij nu altijd een houvast geven voor de doelen die ik wil bereiken, en in welke tijdspanne.

De buitencoaching heeft mij ook gebracht dat ik nu heel anders buiten in de natuur loop. Ik vind het heerlijk om een lekkere wandeling te maken en mijn gedachten op een rijtje te zetten, mijzelf in balans te houden. De natuur is echt een krachtig concept en in combinatie met een goede buitencoach een verrijking voor het leven. Dank je wel Erna voor al je gesprekken, adviezen en inzichten.

Groet, Heidy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven