Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Hans, 44 – Burn-out

Ik heb Marloes leren kennen als een betrokken en kundige coach. Ze heeft duidelijk ruime ervaring in haar vakgebied en dat geeft gelijk vertrouwen. Als je even vastloopt reageert ze snel, duidelijk en grondig. Ze heeft een hele prettige persoonlijkheid en er is sprake van een mooie balans tussen oprechte interesse en professionele afstand. Daarnaast voelt Marloes precies aan wat goed bij me past, op welke manier ik de begeleiding het prettigst vond en wat goed bij me werkte. Verder kon ze mijn antwoorden heel goed op een rijtje zetten en weer terug geven zodat het voor mij ook steeds duidelijker werd. Dit alles maakte dat ik sneller tot inzichten kwam. Het gesprek verloopt altijd vloeiend, aandacht voor zowel privé en werk. Prettig om te merken dat ze mijn persoonlijkheid als uitgangspunt neemt. Ik voelde me altijd gehoord en begrepen.

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven