"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden. Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Ik ben bij Tom terecht gekomen omdat ik voor mijn PMKT opleiding een lichaamsgerichte therapie moet volgen. Maar het was echt absoluut geen moeten, het was een zeer fijne ervaring die mij als mens rijker heeft gemaakt. Tom heeft me geholpen om in een paar sessies mijn patronen in te zien en te ervaren en te voelen wat ze met me doen. Dit heeft hij gedaan aan de hand van een paar oefeningen, visualisaties en gesprekken. Ongelofelijk hoe snel hij mij duidelijk kon maken wat ik doe. Hij legde de vinger op de zere plek zonder oordeel en in een veilige sfeer. Hij doorziet de dingen snel en heeft zo veel ervaring dat hij de juiste impuls kan geven op het juiste moment. Hij heeft me handvatten gegeven om keuzes te maken in mijn patronen waardoor ik het vertrouwen heb gekregen in mezelf. Ik zou therapie bij Tom dan ook zeker aanraden.

De namen in de ervaringsverhalen van Liberi Coaching kunnen vanwege de privacy pseudoniemen zijn. De inhoud van onze ervaringsverhalen zijn echter honderd procent authentiek, waargebeurd en geschreven door mensen die gecoacht zijn door een coach van Liberi. Ben jij gecoacht door een coach van Liberi en wil jij ook graag je ervaringen delen met betrekking tot jouw coaching? Dan vinden wij het heel prettig om jouw ervaringen te horen! Bij Liberi streven wij er continu naar dat wij de begeleiding van mensen zoals jij blijven verbeteren. Wij hebben als uitgangspunt dat je een leven lang kunt blijven leren en dat stilstand achteruitgang is. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening en ervaring. Neem dus gerust contact met ons op middels het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven