Liberi Liberi

Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Frank, 58 jaar – overspannen

De ervaring van dit coachingstraject met Jos was een zeer aangename. Door te kiezen voor een wandeling word je onmiddellijk in een zintuigelijke ervaring gebracht die je bewust maakt van wat er nu precies met je aan de hand is. Door allerlei prikkels uit de omgeving weg te halen ervaar je al enige rust die je al een tijdje niet gevoeld hebt. En door echt eens te gaan ‘kijken’ en ‘voelen’ kruip je in je lijf en zintuigen en kom ik los uit mijn hoofd. Want ik ben van origine een ‘hoofdbewoner’. Jos straalt vanuit zichzelf al heel veel rust uit en bevraagt je ook naar je behoefte. Zo wisselden we theoretische conversaties af met praktijkvoorbeelden en oefeningen (o.a. ademhaling en bewustzijnsoefeningen) zodat je ook begrijpt hoe helpend bepaalde keuzes kunnen zijn.

Jos heeft een uitermate prettige manier van zijn (eig. ZEN) die je vanzelf tot rust brengt, hij luistert goed en kijkt wat er op dat moment nodig is. Het heeft me toch verbaasd dat ik in een betrekkelijk korte tijd weer geïnspireerder, vrolijker en luchtiger door het leven stap. Met veel dank aan Jos.

Jos heeft een interdisciplinaire bachelor (sociale en cognitieve psychologie) en volgde een driejarige master Humanistiek, een studie die zich richt op zingeving. 

Voor coaching door Jos zul je in de buurt van Utrecht moeten wonen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven