Liberi Liberi

Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Evelien, 46 jaar – Burn out

Ik had nooit gedacht dat ik in een burn-out terecht zou komen. Op mijn werk liep ik steeds tegen vervelende zaken aan en op enig moment was de emmer vol. Ik kreeg mentaal en fysiek veel problemen en raakte mezelf steeds meer kwijt. Op zoek naar hulp kwam ik terecht bij Ronald en maakte ik kennis met wandelcoaching.

Het naar buiten te gaan vond ik enorm prettig. Middels de wandelcoaching kreeg ik steeds meer nieuwe inzichten en raakte ik de “watten in mijn hoofd” uiteindelijk kwijt.  Met name de ademhalingsoefeningen, de rust en praktische handvaten hebben mij enorm geholpen.

Ronald stelde de juiste vragen en kwam altijd heel rustig op mij over, wat ik bijzonder prettig heb ervaren. Hij luisterde altijd naar mijn verhalen en hield me een spiegel voor.

Ik ben heel dankbaar dat ik dit traject heb doorlopen en Ronald heeft me veel geleerd en inzichten gegeven, hierdoor heb ik mezelf weer (her)ontdekt en ga ik veel bewuster weer door het leven. De balans tussen werk en privé is weer herstelt

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven