"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden. Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Evelien, 46 jaar – Burn out

Ik had nooit gedacht dat ik in een burn-out terecht zou komen. Op mijn werk liep ik steeds tegen vervelende zaken aan en op enig moment was de emmer vol. Ik kreeg mentaal en fysiek veel problemen en raakte mezelf steeds meer kwijt. Op zoek naar hulp kwam ik terecht bij Ronald en maakte ik kennis met wandelcoaching.

Het naar buiten te gaan vond ik enorm prettig. Middels de wandelcoaching kreeg ik steeds meer nieuwe inzichten en raakte ik de “watten in mijn hoofd” uiteindelijk kwijt.  Met name de ademhalingsoefeningen, de rust en praktische handvaten hebben mij enorm geholpen.

Ronald stelde de juiste vragen en kwam altijd heel rustig op mij over, wat ik bijzonder prettig heb ervaren. Hij luisterde altijd naar mijn verhalen en hield me een spiegel voor.

Ik ben heel dankbaar dat ik dit traject heb doorlopen en Ronald heeft me veel geleerd en inzichten gegeven, hierdoor heb ik mezelf weer (her)ontdekt en ga ik veel bewuster weer door het leven. De balans tussen werk en privé is weer herstelt

 

De namen in de ervaringsverhalen van Liberi Coaching kunnen vanwege de privacy pseudoniemen zijn. De inhoud van onze ervaringsverhalen zijn echter honderd procent authentiek, waargebeurd en geschreven door mensen die gecoacht zijn door een coach van Liberi. Ben jij gecoacht door een coach van Liberi en wil jij ook graag je ervaringen delen met betrekking tot jouw coaching? Dan vinden wij het heel prettig om jouw ervaringen te horen! Bij Liberi streven wij er continu naar dat wij de begeleiding van mensen zoals jij blijven verbeteren. Wij hebben als uitgangspunt dat je een leven lang kunt blijven leren en dat stilstand achteruitgang is. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening en ervaring. Neem dus gerust contact met ons op middels het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven