Lisa, 31 jaar – Burn-out

Kort nadat ik in een burn-out terecht was gekomen kwam ik in contact met Lidiya. Ik voelde me direct op mijn gemak en merkte dat ik uitkeek naar onze sessies. Wat ik bijzonder vond was dat ik dingen durfde te delen die ik niet snel tegen andere durfde te zeggen. Ik voelde geen oordeel en kon mezelf zijn.

Lidiya heeft me door simpele ademhalings- en ontspanningsoefeningen weer leren voelen en luisteren naar mijn lichaam. Ik zat vaak in mijn hoofd wat tot veel spanningen leidde. Ze heeft me doen inzien hoe belangrijk het is om af en toe gas terug te nemen en even te voelen. Ook heeft ze me vertrouwen gegeven en me doen inzien hoe prettig het is om soms dingen los te laten. De rust die ze uitstraalt zorgde ervoor ik mezelf ook makkelijker kan ontspannen.

De sessies waren soms confronterend. Hierdoor werd ik me bewust van mijn oude contra-productieve patronen. Dit waren waardevolle inzichten. Lidiya motiveerde en inspireerde me om meer naar mijn gevoel te luisteren, dingen te doen waar ik energie van krijg en om te gaan met de beren op de weg. Door de sessies ben ik meer met mijn talenten en passies gaan doen en durf ik mezelf te zijn. Ik bruis weer van energie en neem alle inzichten en lessen voor heel mijn leven met mij mee.

In het begin baalde ik van mijn burn-out. Inmiddels zie ik het als een waardevol geschenk. De sessies met Lidiya hebben daar zeker bij geholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven