fbpx

CORINE, 57 JAAR – BURN-OUT

CORINE, 57 JAAR – BURN-OUT

CORINE, 57 JAAR – BURN-OUT 150 150 Liberi
Hiske is iemand die heel goed luistert, je je verhaal laat doen en na een tijdje nog terug komt op iets wat je wellicht een kwartier eerder in een verhaal gezegd hebt. Ze weet je ook te triggeren, door soms confronterende vragen te stellen, en je uit je comfortzone te halen. Ze weet door oefeningen heel duidelijk te maken welk gedrag je vertoont en vraagt altijd door naar het waarom. Wat ik persoonlijk heel prettig vind, is dat Hiske je de vrijheid geeft je eigen tempo te bepalen. Niets gebeurde overhaast en als ze vond dat ik vertraagde, dan werd er ingegrepen. Ik heb ook de indruk, dat Hiske openstaat voor nieuwe therapieën en die selectief gebruikt in het behandelplan. Ik heb het hele traject als confronterend en helend, maar vooral als bijzonder prettig en fijn ervaren. Er was geen onderwerp dat niet besproken werd. Ik heb meer dan voldoende tips en tricks gekregen waarmee ik zelf aan de slag ga. Gelet op de persoon Hiske kan ik haar met een gerust hart aan iedereen aanbevelen.

 over ons

onze werkwijze

ons fasenplan

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven
WhatsApp WhatsApp