fbpx

M.H. 48 JAAR – BURN-OUT

M.H. 48 JAAR – BURN-OUT

M.H. 48 JAAR – BURN-OUT 150 150 Liberi
Hiske heb ik ervaren als een prettige coach. Ze heeft mij geholpen om tijdens mijn burn-out alles weer helder te krijgen. Vooral ook om in te zien dat mijn kracht ook vaak mijn valkuil is. En hoe je dat omzet in een positieve beweging. En vooral al wandelend praten geeft een gevoel van ruimte. Hiske kan gesprekken zo sturen dat je zelf de oplossing ziet. Na ieder gesprek ging ik met positieve energie (al was die heel laag in het begin) weer naar huis. Blij dat ik voor dit traject gekozen heb. Het heeft mij veel gebracht. H.M.

 over ons

onze werkwijze

ons fasenplan

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven
WhatsApp WhatsApp