"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden. Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Erik, 38 jaar – Burn-out klachten

“Ik kwam in contact met Reinoud nadat ik was uitgevallen op het werk. Ik had gelijk een goed gevoel bij het eerste contact. Reinoud luistert goed, vat goed samen en lijkt echt te begrijpen waar ik tegen aan liep. Het mooie was dat voor het eerst in tijden dat ik wat rust kon vinden door even volledig tijd te hebben voor wat me zo dwars zat. Het contact met de natuur, het leren luisteren naar wat goed voor me is en de gesprekken gaven me nieuwe inzichten.

Reinoud lijkt per keer goed aan te voelen wat ik nodig had en nodigde me daarmee uit om mijn volledige verhaal te vertellen. Soms door samen te oefenen, soms door gewoon stil te zijn en te wachten tot ik weer verder ging met vertellen. Reinoud geeft daarmee een veilig en vertrouwd gevoel.

Ik heb er veel aan gehad en ook nu ik weer aan het werk ben, pas ik nog steeds de inzichten die ik toen heb gekregen toe. Reinoud, bedankt dat je tijdens deze moeilijke tijd een stuk met me hebt meegelopen, ik heb er veel aan gehad!

De namen in de ervaringsverhalen van Liberi Coaching kunnen vanwege de privacy pseudoniemen zijn. De inhoud van onze ervaringsverhalen zijn echter honderd procent authentiek, waargebeurd en geschreven door mensen die gecoacht zijn door een coach van Liberi. Ben jij gecoacht door een coach van Liberi en wil jij ook graag je ervaringen delen met betrekking tot jouw coaching? Dan vinden wij het heel prettig om jouw ervaringen te horen! Bij Liberi streven wij er continu naar dat wij de begeleiding van mensen zoals jij blijven verbeteren. Wij hebben als uitgangspunt dat je een leven lang kunt blijven leren en dat stilstand achteruitgang is. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening en ervaring. Neem dus gerust contact met ons op middels het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven