Liberi Liberi

Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Erik, 38 jaar – Burn-out klachten

“Ik kwam in contact met Reinoud nadat ik was uitgevallen op het werk. Ik had gelijk een goed gevoel bij het eerste contact. Reinoud luistert goed, vat goed samen en lijkt echt te begrijpen waar ik tegen aan liep. Het mooie was dat voor het eerst in tijden dat ik wat rust kon vinden door even volledig tijd te hebben voor wat me zo dwars zat. Het contact met de natuur, het leren luisteren naar wat goed voor me is en de gesprekken gaven me nieuwe inzichten.

Reinoud lijkt per keer goed aan te voelen wat ik nodig had en nodigde me daarmee uit om mijn volledige verhaal te vertellen. Soms door samen te oefenen, soms door gewoon stil te zijn en te wachten tot ik weer verder ging met vertellen. Reinoud geeft daarmee een veilig en vertrouwd gevoel.

Ik heb er veel aan gehad en ook nu ik weer aan het werk ben, pas ik nog steeds de inzichten die ik toen heb gekregen toe. Reinoud, bedankt dat je tijdens deze moeilijke tijd een stuk met me hebt meegelopen, ik heb er veel aan gehad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven