Liberi Liberi

Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

E.Gil, 46 jaar – Ware identiteit gaan leven

Ongeveer twee jaar en half jaar geleden kwam ik alleen te staan en sindsdien begon ik me niet lekker in mijn vel te voelen. Een hele vervelende periode en ik had ook weinig motivatie om nog plannen te maken voor de toekomst. Om hier mee aan het werk te gaan heb ik verschillende keren Dio ingeschakeld als coach. Voor die tijd had ik al verschillende therapieën bij psychologen doorlopen zonder resultaat.

Dio is een serieuze professionele coach en straalt een en al rust uit. Hij kan heel goed luisteren en weet je op de juiste momenten te motiveren tot datgene wat dan nodig is. Na verschillende gesprekken ben ik gelukkig weer “terug op aarde” en het voelt voor mij als herboren te zijn.

Dio ontzettend bedankt voor je begeleiding en ik raad je iedereen aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven