Liberi Liberi

Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Dennis – 49 jaar, bijna een burn-out

In de tijd dat ik bijna tegen een burn-out aanliep ben ik via een vriendin in contact gekomen met Liberi en daardoor met Han. Het was duidelijk dat ik begeleiding nodig in het terug krijgen van de juiste balans in mijn leven. Een leven dat eigenlijk alleen bestond uit een hele drukke baan. Han heeft me handvatten gegeven voor het terugvinden van de juiste balans tussen werk en privé.

Han is iemand die de juiste vragen stelt. Confronterende vragen die je doen inzien waar je zaken anders moet doen. Hij heeft mij vooral geleerd dat ‘nee’ ook een antwoord is en daarnaast heeft hij helpen inzien wat, voor mij, echt belangrijk is in het leven.

Wandelen in de natuur maakt het praten over soms toch wel emotionele en persoonlijke zaken zoveel fijner dan ergens op een kantoor. Ik heb de sessies op de Hilversumse heide dan ook als echt prettig ervaren. Voor mij is Han echt een top coach!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven