"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden. Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Dennis – 49 jaar, bijna een burn-out

In de tijd dat ik bijna tegen een burn-out aanliep ben ik via een vriendin in contact gekomen met Liberi en daardoor met Han. Het was duidelijk dat ik begeleiding nodig in het terug krijgen van de juiste balans in mijn leven. Een leven dat eigenlijk alleen bestond uit een hele drukke baan. Han heeft me handvatten gegeven voor het terugvinden van de juiste balans tussen werk en privé.

Han is iemand die de juiste vragen stelt. Confronterende vragen die je doen inzien waar je zaken anders moet doen. Hij heeft mij vooral geleerd dat ‘nee’ ook een antwoord is en daarnaast heeft hij helpen inzien wat, voor mij, echt belangrijk is in het leven.

Wandelen in de natuur maakt het praten over soms toch wel emotionele en persoonlijke zaken zoveel fijner dan ergens op een kantoor. Ik heb de sessies op de Hilversumse heide dan ook als echt prettig ervaren. Voor mij is Han echt een top coach!

De namen in de ervaringsverhalen van Liberi Coaching kunnen vanwege de privacy pseudoniemen zijn. De inhoud van onze ervaringsverhalen zijn echter honderd procent authentiek, waargebeurd en geschreven door mensen die gecoacht zijn door een coach van Liberi. Ben jij gecoacht door een coach van Liberi en wil jij ook graag je ervaringen delen met betrekking tot jouw coaching? Dan vinden wij het heel prettig om jouw ervaringen te horen! Bij Liberi streven wij er continu naar dat wij de begeleiding van mensen zoals jij blijven verbeteren. Wij hebben als uitgangspunt dat je een leven lang kunt blijven leren en dat stilstand achteruitgang is. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening en ervaring. Neem dus gerust contact met ons op middels het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven