Dennis – 49 jaar, bijna een burn-out

In de tijd dat ik bijna tegen een burn-out aanliep ben ik via een vriendin in contact gekomen met Liberi en daardoor met Han. Het was duidelijk dat ik begeleiding nodig in het terug krijgen van de juiste balans in mijn leven. Een leven dat eigenlijk alleen bestond uit een hele drukke baan. Han heeft me handvatten gegeven voor het terugvinden van de juiste balans tussen werk en privé.

Han is iemand die de juiste vragen stelt. Confronterende vragen die je doen inzien waar je zaken anders moet doen. Hij heeft mij vooral geleerd dat ‘nee’ ook een antwoord is en daarnaast heeft hij helpen inzien wat, voor mij, echt belangrijk is in het leven.

Wandelen in de natuur maakt het praten over soms toch wel emotionele en persoonlijke zaken zoveel fijner dan ergens op een kantoor. Ik heb de sessies op de Hilversumse heide dan ook als echt prettig ervaren. Voor mij is Han echt een top coach!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven