Zoeken

Zoeken sluiten
"Het nieuws van vandaag, wat sowieso van gisteren was, zal morgen worden overschaduwd."
Graham Swift
Bijna 2,7 miljoen werknemers in Nederland hebben te maken met een hoge werkdruk. (Bron: duurzameinzetbaarheid.nl)
Stress en burn-out zijn bijna dagelijks in het nieuws. Daarnaast heeft ook bijna iedereen er een mening over. De één noemt het een epidemie de ander noemt het een modeverschijnsel. De website van Liberi is ingericht als kennisplatform met blogs en ervaringsverhalen om jou te kunnen informeren. Daarnaast houden we voor jou de nieuwsberichten van online platforms, nieuws en kranten bij. We proberen hiermee voor jou de informatie te bundelen. In deze artikelen komen de vele verschillende aspecten aan bod. Jij kunt ons helpen om dit overzicht zo compleet mogelijk te houden. Heb jij een bericht gezien in het nieuws en mist dat op onze website? Graag ontvangen wij jouw tips via het contactformulier.

de Volkskant – “Werkgevers kunnen meer doen om burn-outs te voorkomen”

Volgens Annita Rogier kunnen werkgevers veel meer doen om burn-outs te voorkomen. Maar wat dan precies?

Managers die na klachten ‘ik neem het mee’ zeggen, waarna er niks verandert. Drukke kantoortuinen met amper een plek om je terug te trekken. Klinkt bekend? Annita Rogier – auteur van een anti-burn-outhandboek, voorzitter van een vereniging voor stress- en burn-outcoaches – legt uit wat er misgaat in organisaties. En hoe het beter kan. Lees verder.

Mieke Zijlmans – 

 

De aan stress en burn-out gerelateerde artikelen staan op de websites van het nieuwsmedium wat dit nieuws heeft geschreven en gepubliceerd. Liberi coaching bezit niet de rechten van deze teksten en is als expert op het gebied van stress en burn-out slechts een verzamelaar en verwijzer voor deze teksten. Niet alle artikelen reflecteren perse het gedachtengoed van Liberi. Tegelijkertijd zijn wij er van overtuigd dat iedereen een eigen mening mag hebben en dat vele waarheden naast elkaar kunnen bestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven