Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Zevenaar

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
9
coaches bij jou in de buurt

Burn-out coach Zevenaar

Een burn-out is een van de belangrijkste redenen van ziekteverzuim op het werk. Wanneer je getroffen wordt door een burn-out, is de kans aanwezig dat je lang uit de running bent. Door de jaren heen hebben omstandigheden en factoren er stap voor stap toe geleid dat je op een punt kwam waarop je er fysiek en mentaal simpelweg helemaal doorheen zat. Hoe kom je weer uit dit dal? Onze burn-out coach in Zevenaar weet hoe en helpt jou hierbij.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Een burn-out coach in Zevenaar staat voor jou klaar

Jouw burn-out coach in Zevenaar maakt onderdeel uit van Liberi; een organisatie met meer dan 50 specialisten op het gebied van herstel na een burn-out door werk-gerelateerde stress. Wij werken door het hele land, hetgeen al aangeeft hoeveel behoefte er is aan hulp bij deze vorm van werkuitval. De oorzaak van een burn-out kan zeer verschillend zijn, evenals de uiting hiervan. Echter: elk slachtoffer van een burn-out ervaart een gevaarlijk hoge hoeveelheid aan stress die zowel fysiek als psychisch een verlammend effect kan hebben. Bij de een uit zich dit in depressie, bij de ander in slaapproblemen, woede, apathie, cynisme of een combinatie van deze veelvoorkomende symptomen. Je wilt en kunt niet meer op deze manier door. Dat hoeft ook niet, want jouw burn-out coach in Zevenaar staat voor jou klaar.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Zevenaar

Wie is jouw burn-out coach Zevenaar

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Zevenaar en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Zevenaar

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Zevenaar

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Fysiek en psychisch herstel dankzij een unieke methode

Wanneer je denkt aan behandeling van een burn-out, heb je misschien een beeld van jezelf liggend op een sofa om eindeloos lang te praten en te graven in het verleden. De coaches van Liberi pakken dit anders aan met een methode die niet alleen bewezen werkt, maar ook nog eens veel meer mensen aanspreekt.

Onze coaches werken in de natuur. Het is bewezen dat het combineren van coaching met lichte inspanning unieke voordelen en een gunstig effect op herstel heeft. Daarom vormt wandelen in de natuur een essentieel onderdeel van onze methode. Terwijl je wandelt, vindt jouw coachingsessie plaats. In deze sessie ga je samen met jouw burn-out coach in Zevenaar op zoek naar de antwoorden achter jouw burn-out. Hoe heeft deze kunnen ontstaan? Wat zijn voor jou de knel- en breekpunten geweest en hoe kun je dit in de toekomst anders doen?

Terwijl je met jouw coach praat, worden dankzij het wandelen jouw beide hersenhelften gestimuleerd. Bewegen is sowieso gezond voor het lichaam, maar dankzij lichte inspanning komen er hormonen vrij die een gunstig effect hebben op jouw gemoedstoestand. Dankzij onze unieke methode werk je niet alleen middels intensieve en goede gesprekken aan je herstel; je bent tegelijk actief bezig met het tegengaan van depressieve gevoelens. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

Effectief herstel en preventie van terugval

Jouw burn-out coach in Zevenaar beschikt over veel ervaring en heeft een gedegen opleiding gehad. Gecombineerd met Liberi’s unieke aanpak en Fasenplan geeft dit je niet alleen de beste kans op spoedig en volledig herstel; het risico op een terugval wordt ook zo veel mogelijk beperkt.

Herstellen van een burn-out kan een lastige weg zijn die heel wat geduld vraagt. Met onze hulp zul je echter weer snel kunnen herstellen. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij passen altijd ons Fasenplan toe, maar doen dit met een geheel gepersonaliseerde invulling. Doe de online burn-out test of laat direct je gegevens achter en je coach neemt zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Neem contact op met een burn-out coach in Zevenaar

Liberi boekt al jarenlang uitstekende resultaten met deze bewezen effectieve methode. Zet ook de stap naar herstel en laat je gegevens achter. Onze burn-out coach in Zevenaar zal zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen en met jouw input zorgen voor een op maat gemaakt plan. Of bel ons meteen: 085-5363606

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vliegtuig.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Zevenaar en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Zevenaar maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven