Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Zeist

Hulp bij stress of een burn-out
4253
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
7
coaches bij jou in de buurt

Burn-out coach Zeist

Jaarlijks komen er zeer veel mensen in de ziektewet door een burn-out. De oorzaak hiervan is vaak werkgerelateerde stress. Hoewel je in een vroeg stadium soms al deze stress kunt herkennen en een mogelijke burn-out kunt zien aankomen, overvalt het veel mensen als donderslag bij heldere hemel. Je voelt je gestrest, je zit niet lekker in je vel, maar je hebt wel het idee dat je voor een ommekeer kunt zorgen. En dan ineens zit je thuis en kun je niets meer. Klinkt dit herkenbaar? De burn-out coach uit de regio Zeist van Liberi kunnen je helpen.

Onze burn-out coach in Zeist komt tot de kern van het probleem

Dat een burn-out een steeds groter worden probleem is, blijkt wel uit het feit dat burn-out inmiddels beroepsziekte nummer één is. Jaarlijks kost dit de werkgevers in Nederland 2 miljard euro. Liberi heeft tientallen specialisten in dienst, waaronder een burn-out coach in Zeist.

Bij een burn-out is de vraag “wat?” eenvoudig te beantwoorden. Je weet namelijk precies wat je klachten zijn. Zowel op fysiek als op mentaal vlak ervaar je dat je er simpelweg helemaal doorheen zit. Iedereen ervaart een burn-out anders. Sommigen krijgen extreme last van fysieke klachten, terwijl anderen juist mentaal in de problemen komen. Meestal is het echter de combinatie van deze twee elementen die een burn-out zo hardnekkig en moeilijk te overwinnen maakt.

Burn-out coach Zeist

Wie is jouw burn-out coach Zeist

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Zeist en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.
Succesverhalen uit Zeist

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Zeist

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Effectief van een burn-out herstellen

Met behulp van onze burn-out coach in Zeist zul je er echter bovenop weten te komen en een stevige basis leggen om in de (nabije) toekomst weer gezond en vitaal te kunnen functioneren, zowel op je werk als in je privéleven. Dit doen wij door niet te lang stil te staan bij het “wat”, maar ons vooral te richten op het “waarom?” Wil je effectief van een burn-out herstellen, dan is het zaak dat je achterhaalt waarom deze in de eerste plaats heeft plaatsgevonden.

Jouw burn-out coach in Zeist is een gedegen opgeleide, ervaren professional die samen met jou naar de kern van het probleem gaat. Door antwoorden te vinden op de vraag hoe jouw burn-out heeft kunnen ontstaan, krijg je meer zelfinzicht. Vanuit hier kunnen we samen toewerken naar een gezonde situatie en voorkomen dat je in de toekomst nog een keer uit de running raakt.

Tijd voor verandering

Aan de slag met een op maat gemaakt plan

Wanneer je de hulp van onze burn-out coach in Zeist inschakelt, ga je aan de slag met een op maat gemaakt plan. Jouw persoonlijke herstelplan wordt gemaakt aan de hand van ons unieke Fasenplan. Ons Fasenplan is wetenschappelijk onderbouwd en begeleidt je stap voor stap via vaste fasen naar volledig en blijvend herstel.
Iedereen doorloopt bij ons dus dezelfde fasen, maar altijd op een gepersonaliseerde manier. Onze burn-out coach in Zeist geeft invulling aan het plan aan de hand van jouw persoonlijke en unieke omstandigheden, uitdagingen, klachten en behoeften.


 • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

Een unieke methode en een persoonlijke aanpak

Het coaching traject van Liberi is opgebouwd uit een persoonlijk Fasenplan. Dit Fasenplan zorgt ervoor dat je stap voor stap naar volledig herstel wordt begeleid. Omdat jouw traject uit verschillende fasen bestaat, werk je zo niet alleen stelselmatig naar herstel toe, maar heb je ook altijd een stok achter de deur waarop je kunt terugvallen. Op deze manier voorkomen wij terugval zo veel mogelijk.

Op basis van onze jarenlange ervaring en de adviezen en rapporten van de experts hebben wij onze methode en aanpak kunnen perfectioneren. Dit heeft geleid tot een coaching traject dat anders is dan je gewend bent: met jouw burn-out coach in Zeist ga je namelijk de natuur in. Dit doen wij natuurlijk niet alleen omdat het zo fijn is om buiten te zijn. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de effecten van coaching worden versterkt door niet-competitieve fysieke inspanning op laag niveau. Jouw coaching sessies vinden dan ook plaats tijdens een wandeling.

Wandelen is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor de geest: zo worden beide hersenhelften gestimuleerd en worden er hormonen aangemaakt die een gunstige uitwerking hebben op je gemoedstoestand.

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Neem contact op met een burn-out coach in Zeist

Ben je benieuwd naar wat jouw burn-out coach in Zeist voor je kan betekenen? Doe de burn-out test op de website of laat gelijk je gegevens achter. Na de test weet je direct hoe je ervoor staat en binnen zeer korte tijd neemt je coach contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. Of bel ons meteen: 085-5363606

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Zeist en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Zeist maar natuurlijk in de gehele regio.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven