Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Wolvega

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
3
coaches bij jou in de buurt

Burn-out coach Wolvega

Herstellen van een burn-out hoef je niet alleen te doen. Sterker nog: dit kun je vaak ook helemaal niet alleen doen. Een burn-out is zeer complex en hier effectief van herstellen, vereist meestal de hulp van een professional. Liberi heeft deze professionals en er is er altijd een bij jou in de buurt. Onze burn-out coach in Wolvega gaat graag met jou aan de slag op weg naar een effectief herstel met een uniek en op maat gemaakt plan.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Niet alleen “wat”; vooral ook “waarom”

In onze aanpak is niet alleen het “wat” belangrijk. “Wat” is namelijk vaak al duidelijk: je hebt last van een burn-out. Je kunt de oorzaken benoemen; geestelijk en fysiek. Je bent vermoeid, slaapt slecht, bent snel geïrriteerd, vermijdt sociale contacten of hebt moeite om je bed uit te komen en iets van je dag te maken. Dit zijn allemaal antwoorden op de vraag wat er aan de hand is. De vraag die nog niet beantwoord is, is waarom dit allemaal gebeurt.

Samen met jouw burn-out coach in Wolvega ga je hier achter komen. Dit gebeurt uiteraard door middel van bewezen methodiek, psychologie en therapie, maar bij Liberi gaan wij een stap verder. Wij geloven in de wisselwerking tussen lichaam en geest, ook – juist – wanneer het aankomt op herstellen van een burn-out. Daarom vinden jouw sessies plaats terwijl je wandelt. Lichaamsbeweging is niet alleen gezond; het stimuleert ook de aanmaak van hormonen die je een goed gevoel geven en helpen om depressieve gevoelens te verminderen.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Wolvega

Wie is jouw burn-out coach Wolvega

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Wolvega en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Wolvega

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Wolvega

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Onze burn-out coach in Wolvega biedt je een uniek plan

Wat is een burn-out precies? Dat is een lastige vraag. Er is zeer veel onderzoek gedaan naar dit fenomeen. Nog steeds wordt het onderzocht en nog steeds levert dit ons nieuwe inzichten op. De naam “burn-out” dekt de lading zeer exact. Dit is namelijk wat je ervaart: totale uitputting, zowel op geestelijk als fysiek vlak.

Een burn-out kan ontstaan door stress en kent dus net zo veel oorzaken als manieren waarop het zich uit. Onze burn-out coach in Wolvega is gespecialiseerd in het herstel en reintegratie van werkende mensen die zijn uitgevallen door een burn-out. Liberi heeft hiervoor een zeer specifieke, wetenschappelijk onderbouwde methode ontwikkeld.

Tijd voor verandering

Aan de slag met een op maat gemaakt plan

Wanneer je de hulp van onze burn-out coach in Wolvega inschakelt, ga je aan de slag met een op maat gemaakt plan. Jouw persoonlijke herstelplan wordt gemaakt aan de hand van ons unieke Fasenplan. Ons Fasenplan is wetenschappelijk onderbouwd en begeleidt je stap voor stap via vaste fasen naar volledig en blijvend herstel.
Iedereen doorloopt bij ons dus dezelfde fasen, maar altijd op een gepersonaliseerde manier. Onze burn-out coach in Wolvega geeft invulling aan het plan aan de hand van jouw persoonlijke en unieke omstandigheden, uitdagingen, klachten en behoeften.


 • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

Wij hebben een Fasenplan ontwikkeld waarmee jouw coach je stap voor stap richting herstel begeleidt. Iedereen doorloopt dus dezelfde fases, alleen de concrete invulling verschilt per persoon. Jouw burn-out coach in Wolvega zal jou en jouw problemen volledig in kaart brengen en zorgen voor een aanpak die voor jou werkt. De verschillende fases bieden houvast. Zij hebben bewezen resultaat te leveren en minimaliseren bovendien de kans op een terugval.

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Wil je ook aan de slag met jouw eigen burn-out coach in Wolvega? Meld je dan nu aan. Laat je gegevens achter en onze coach neemt zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt op onze website van tevoren de stresstest maken. Deze test vertelt je in een paar minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en kan je waardevolle aanknopingspunten geven voor een gratis telefonisch consult. Ook het het eerste intakegesprek met je coach is altijd vrijblijvend.

Bewezen effectieve methode

Liberi boekt al jarenlang uitstekende resultaten met deze bewezen effectieve methode. Zet ook de stap naar herstel en laat je gegevens achter. Onze burn-out coach in Wolvega zal zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen en met jouw input zorgen voor een op maat gemaakt plan. Of bel ons meteen: 085-5363606

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van huis.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Wolvega en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Wolvega maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven