Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Wageningen

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
9
coaches bij jou in de buurt

Burn-out coach Wageningen

Kun jij op het moment niet meer werken? Ben jij uitgevallen door werk gerelateerde stress en/of heb je last van depressie, lusteloosheid of verlammende fysieke en mentale vermoeidheid? Dan is de kans groot dat je ten prooi gevallen bent aan een burn-out. Jouw persoonlijke burn-out coach in Wageningen gaat met je aan de slag zodat je je snel weer beter kunt gaan voelen.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Samen met jouw burn-out coach in Wageningen werken aan volledig herstel

Wil je weten of je een burn-out hebt? Wij kunnen je in een paar minuten vertellen hoe het is gesteld met jouw stressniveaus. Doe de online stresstest en beantwoord de vragen eerlijk. Na slechts een paar minuten heb je een indicatie. Laat je gegevens achter middels het formulier en onze burn-out coach in Wageningen neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tijdens dit intakegesprek is er uiteraard volop aandacht voor jouw problemen en de symptomen waar je mee kampt. Om een burn-out effectief aan te kunnen pakken, is het van belang om te achterhalen wat deze veroorzaakt heeft.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Wageningen

Wie is jouw burn-out coach Wageningen

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Wageningen en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Wageningen

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Wageningen

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Laat jouw stress geen burn-out worden

Hoe heeft het zo ver kunnen komen dat je nu thuis zit en niet in staat bent om te werken? Waarschijnlijk zijn er al geruime tijd signalen geweest, maar heb je deze of niet opgemerkt, of genegeerd. Wanneer stress de kans krijgt om zich op te bouwen, kun je een breekpunt bereiken en daar maak je in de vorm van een burn-out op zeer akelige wijze kennis mee. Onze burn-out coach in Wageningen is een professional van Liberi en in die hoedanigheid gespecialiseerd in de rehabilitatie van professionals die zijn uitgevallen door werk gerelateerde stress.

Nadat jouw burn-out coach alles in kaart heeft gebracht, zal hij/zij zorgen voor een op maat gemaakt plan. Je volgt altijd ons unieke Fasenplan, dat je stap voor stap naar herstel begeleidt. Niet alleen dat: wij doen er ook alles aan om een terugval te voorkomen. Hoewel iedereen het Fasenplan doorloopt, zal jouw burn-out coach in Wageningen zorgen voor een op maat gemaakt plan dat optimaal past bij jou als persoon en rekening houdt met jouw problemen, situatie en uitdagingen.

De kracht van groen

Bij Liberi geloven wij in de kracht van groen. Wij niet alleen, want de kalmerende werking van groen wordt ook door de wetenschap onderschreven. Hoe wij hier gebruik van maken? Tijdens jouw sessies ga je samen met jouw burn-out coach in Wageningen de vrije natuur in. Terwijl je samen wandelt, werk je aan jouw herstel door middel van persoonlijke coaching en persoonlijke, vertrouwelijke gesprekken. Deze combinatie van lichte inspanning en coaching heeft een uniek en bewezen effect. Terwijl je gecoacht wordt, ben je gezond bezig, maak je stoffen aan die depressieve gevoelens tegengaan en stimuleer je de wisselwerking tussen je beide hersenhelften. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Versla je burn-out en ga aan de slag met onze burn-out coach in Wageningen

Wij geloven niet in sessies in een steriele kamer of kantoor: wij geloven in je goed voelen en onze coach zal ervoor zorgen dat jij zo snel mogelijk weer volledig herstelt zodat je optimaal kunt genieten van het leven en er weer op een gezonde manier tegenaan kan op je werk. Daarom is het zo belangrijk om tijdens de coachingsessies je goed te voelen: een goede wandeling, gecombineerd met een integrale aanpak van burn-out in de frisse natuur zorgt hiervoor. Of bel ons meteen: 085-5363606

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van sleutel.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Wageningen en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Wageningen maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven