Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-apeldoorn
Liberi

Burn-out coach Vaassen

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Burn-out coach Vaassen

Stress of burn-out is een van de belangrijkste redenen van ziekteverzuim op het werk. Wanneer je te maken krijgt met een burn-out, is de kans aanwezig dat je lang uit de running bent. Door de jaren heen hebben omstandigheden en factoren er stap voor stap toe geleid dat je op een punt kwam waarop je er fysiek en mentaal simpelweg helemaal doorheen zat. Hoe kom je weer uit dit dal? Onze burn-out coach in Vaassen weet hoe en helpt jou hierbij.

Jouw burn-out coach in Vaassen 

Jouw burn-out coach in Vaassen maakt onderdeel uit van Liberi; een organisatie met meer dan dertig specialisten op het gebied van herstel na een burn-out door werkgerelateerde stress. Wij werken door het hele land, hetgeen al aangeeft hoeveel behoefte er is aan hulp bij deze vorm van werkuitval. De oorzaak van een burn-out kan zeer verschillend zijn, evenals de uiting hiervan. Echter: elk persoon die te maken krijgt met de gevolgen van een burn-out ervaart een dermate grote hoeveelheid stress die zowel fysiek als psychisch een (bijna) verlammend effect kan hebben. Bij de een uit zich dit in depressie, bij de ander in slaapproblemen, woede, apathie, cynisme of een combinatie van deze veelvoorkomende symptomen. Je wilt en kunt niet meer op deze manier door. Dat hoeft ook niet, want jouw burn-out coach in Vaassen staat voor jou klaar.

Burn-out coach in Vaassen en omgeving

Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Vaassen maar natuurlijk in de gehele regio.

Fysiek en psychisch herstel dankzij een unieke methode

Wanneer je denkt aan behandeling van een burn-out, zie jij jezelf misschien al liggen op een sofa om eindeloos lang te praten en te graven in je verleden. De coaches van Liberi pakken dit anders aan met een methode die niet alleen werkt, maar ook nog eens veel meer mensen aanspreekt.

Onze coaches werken in de natuur. Het is bewezen dat het combineren van coaching met lichte inspanning unieke voordelen en een gunstig effect op herstel heeft. Daarom vormt wandelen in de natuur een essentieel onderdeel van onze methode. Terwijl je wandelt, vindt jouw coaching sessie plaats. In deze sessie ga je samen met jouw burn-out coach in Vaassen op zoek naar de antwoorden achter jouw burn-out. Hoe heeft deze kunnen ontstaan? Wat zijn voor jou de knel- en breekpunten geweest en hoe kun je dit in de toekomst anders doen?

Terwijl je met jouw coach praat, worden dankzij het wandelen jouw beide hersenhelften gestimuleerd. Bewegen is sowieso gezond voor het lichaam, maar dankzij lichte inspanning komen er hormonen vrij die een gunstig effect hebben op jouw gemoedstoestand. Dankzij onze unieke methode werk je niet alleen middels intensieve en goede gesprekken aan je herstel; je bent tegelijk actief bezig met het tegengaan van depressieve gevoelens.

Effectief herstel en preventie van terugval

Jouw burn-out coach in Vaassen beschikt over veel ervaring en heeft een gedegen opleiding gehad. Gecombineerd met Liberi’s unieke aanpak en Fasenplan geeft dit je niet alleen de beste kans op spoedig en volledig herstel; het risico op een terugval wordt ook zo veel mogelijk beperkt.

Neem contact op met een burn-out coach in Vaassen

Herstellen van een burn-out kan een lastige weg zijn die een lange adem vereist. Met onze hulp zul je echter weer snel kunnen herstellen. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij passen altijd ons Fsenplan toe, maar doen dit met een geheel gepersonaliseerde invulling. Doe de online stresstest en laat je gegevens achter en je coach neemt zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Of bel ons meteen: 085-5363606

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Vaassen? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven