Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-sneek
Liberi

Burn-out coach Sneek

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Burn-out coach Sneek

Herstellen van een burn-out hoef je niet alleen te doen. Sterker nog: dit kun je vaak ook helemaal niet alleen doen. Een burn-out is zeer complex en hier effectief van herstellen, vereist meestal de hulp van een professional. Liberi heeft deze professionals en er is er altijd een bij jou in de buurt. Onze burn-out coach in Sneek gaat graag met jou aan de slag op weg naar een effectief herstel met een uniek en op maat gemaakt plan.

Onze burn-out coach in Sneek biedt je een uniek plan

Wat is een burn-out precies? Dat is een lastige vraag. Er is zeer veel onderzoek gedaan naar dit fenomeen. Nog steeds wordt het onderzocht en nog steeds levert dit ons nieuwe inzichten op. De naam “burn-out” dekt de lading zeer exact. Dit is namelijk wat je ervaart: totale uitputting, zowel op geestelijk als fysiek vlak.

Een burn-out kan ontstaan door stress en kent dus net zo veel oorzaken als manieren waarop het zich uit. Onze burn-out coach in Sneek is gespecialiseerd in het herstel en re-integratie van werkende mensen die zijn uitgevallen door een burn-out. Liberi heeft hiervoor een zeer specifieke, wetenschappelijk onderbouwde methode ontwikkeld.

Wij hebben een Fasenplan ontwikkeld waarmee jouw coach je stap voor stap richting herstel begeleidt. Iedereen doorloopt dus dezelfde fases, alleen de concrete invulling verschilt per persoon. Jouw burn-out coach in Sneek zal jou en jouw problemen volledig in kaart brengen en zorgen voor een aanpak die voor jou werkt. De verschillende fases bieden houvast. Zij hebben bewezen resultaat te leveren en minimaliseren bovendien de kans op een terugval.

Burn-out coach in Sneek en omgeving

Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Sneek maar natuurlijk in de gehele regio.

Niet alleen “wat; vooral ook “waarom”

In onze aanpak is niet alleen het “wat” belangrijk. “Wat” is namelijk vaak al duidelijk: je hebt last van een burn-out. Je kunt de oorzaken benoemen; geestelijk en fysiek. Je bent vermoeid, slaapt slecht, bent snel geïrriteerd, vermijdt sociale contacten of hebt moeite om je bed uit te komen en iets van je dag te maken. Dit zijn allemaal antwoorden op de vraag wat er aan de hand is. De vraag die nog niet beantwoord is, is waarom dit allemaal gebeurt.

Samen met jouw burn-out coach in Sneek ga je hier achter komen. Dit gebeurt uiteraard door middel van bewezen methodiek, psychologie en therapie, maar bij Liberi gaan wij een stap verder. Wij geloven in de wisselwerking tussen lichaam en geest, ook – juist – wanneer het aankomt op herstellen van een burn-out. Daarom vinden jouw sessies plaats terwijl je wandelt. Lichaamsbeweging is niet alleen gezond; het stimuleert ook de aanmaak van hormonen die je een goed gevoel geven en helpen om depressieve gevoelens te verminderen.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Wil je ook aan de slag met jouw eigen burn-out coach in Sneek? Meld je dan nu aan. Laat je gegevens achter en onze coach neemt zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt op onze website van tevoren de stresstest maken. Deze test vertelt je in een paar minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en kan je waardevolle aanknopingspunten geven voor een gratis telefonisch consult. Ook het het eerste intakegesprek met je coach is altijd vrijblijvend.

Een bewezen effectieve methode

Liberi boekt al jarenlang uitstekende resultaten met deze bewezen effectieve methode. Zet ook de stap naar herstel en laat je gegevens achter. Onze burn-out coach in Sneek zal zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen en met jouw input zorgen voor een op maat gemaakt plan. Of bel ons meteen: 085-5363606

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Sneek? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven