Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-alkmaar-liberi
Liberi

Burn-out coach Schagen

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Een burn-out coach in Schagen

Worstel jij al langere tijd met de gevolgen van stress? Bevind jij je op een punt dat je niet langer goed om kunt gaan met de fysieke en psychische gevolgen? Goed dat je dit leest, want onze burn-out coach in Schagen kan je helpen. Je bent namelijk niet de enige met een burn-out. Verre van. Elk jaar kampen er zeer veel mensen met een burn-out die mede wordt veroorzaakt door werkgerelateerde stress. Je blijft maar geven en werken en worstelen en dan ineens is het te veel: je stort in. Wat er precies gebeurt, is per persoon verschillend, maar het resultaat lijkt vaak gelijk te zijn: door een hevige fysieke en mentale vermoeidheid ben je niet meer in staat om te werken.

Niet alleen dat: je levensvreugde neemt af. Je voelt je lusteloos, hopeloos wellicht. Dit overkomt honderdduizenden mensen per jaar en daarom is Liberi gespecialiseerd in het laten herstellen van mensen die door werkgerelateerde stress niet meer in staat zijn om te werken of zelfs zijn uitgeschakeld door een burn-out. Onze ervaren, toegewijde burn-out coach in Schagen gaat met jou aan de slag en werkt stap voor stap aan volledig en definitief herstel.

Burn-out coach in Schagen en omgeving

Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Schagen maar natuurlijk in de gehele regio.

Hoe is het met jouw stress gesteld?

Iedereen ervaart stress. Dit is een natuurlijk iets en niet per definitie slecht of schadelijk. Je hebt namelijk enige vorm van stress nodig om optimaal te kunnen presteren. Sommige mensen ervaren continu stress. Dat is zeker vervelend en vereist aandacht, maar dit betekent nog niet dat jij je in de gevaren zone voor een burn-out bevindt. Wil je testen hoe het met jouw stressniveau gesteld is? Maak dan de stresstest op onze website.

Binnen enkele minuten weet je hoe je er in dit opzicht voorstaat. Blijkt jouw stress problematisch, maak je dan geen zorgen: je kunt direct een vrijblijvende intake aanvragen bij onze burn-out coach in Schagen. Wij kunnen je helpen, dus heb je het idee dat je een burn-out hebt en weet je zelf de oplossing niet, neem dan contact met ons op.

Hoe onze burn-out coach in Schagen met jou aan de slag gaat

Wij geloven absoluut dat wat je doet, bepalend is voor je herstel. Wij zijn echter ook van mening dat het draait om hoé je dit doet. We zouden coaching sessies kunnen laten plaatsvinden in de praktijkruimte, maar wij kiezen er bewust voor om dit in de open natuur te doen.

Wanneer de mogelijkheid er is, gaat onze burn-out coach in Schagen met jou de natuur in en vindt jouw sessie plaats tijdens een plezierige wandeling. Dit doen wij natuurlijk niet zomaar. Het is uiteraard fijn om in de vrije natuur te zijn en je omgeving is bepalend voor je ervaring, maar er zijn nog meer voordelen die deze methode je biedt. Wandelen is goed voor je lichaam en geest.

Daarom kiezen wij ervoor om jouw coaching te verbinden met lichte inspanning. Wandelen is goed voor je hart, bloedvaten, cholesterol, spieren en nog veel meer, maar ook in geestelijk opzicht speelt beweging een belangrijke rol. Wij passen lichte inspanning zonder competitief element toe om jou te helpen in je coaching traject en je sneller en beter te laten herstellen. Tijdens het bewegen komen namelijk onder andere de hormonen serotonine en cortisol vrij: hormonen die depressieve gevoelens bestrijden en je een goed gevoel geven.

Een bewezen effectieve methode

Liberi boekt al jarenlang uitstekende resultaten met deze bewezen effectieve methode. Zet ook de stap naar herstel en laat je gegevens achter. Onze burn-out coach in Schagen zal zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen en met jouw input zorgen voor een op maat gemaakt plan. Of bel ons meteen: 085-5363606

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Schagen? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven