Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Rijsbergen

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
6
coaches bij jou in de buurt

Burn-out coach Rijsbergen

Ben je niet meer in staat om te werken door een burn-out? Daarmee ben je een van de vele duizenden Nederlanders die hier jaarlijks door getroffen worden. Werk gerelateerde stress leidt steeds meer tot langdurig ziekteverzuim. Niet zomaar verzuim, want een burn-out is veel meer dan slechts ziek zijn. Onze burn-out coach in Rijsbergen weet dit als geen ander. Onze coaches hebben namelijk al talloze mensen geholpen met dezelfde klachten als jij.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Jouw burn-out coach in Rijsbergen werkt samen met jou aan herstel

Herstellen van een burn-out, kan een hele zware opgave zijn. Mensen die een burn-out hebben meegemaakt kunnen je vertellen dat het een zwaar traject kan zijn, waarin je wordt geconfronteerd met jezelf en je persoonlijke uitdagingen zult moeten overwinnen. Onze burn-out coach in Rijsbergen heeft echter de middelen om jou er weer bovenop te helpen. De burn-out coaches van Liberi hebben dit keer op keer bewezen.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Rijsbergen

Wie is jouw burn-out coach Rijsbergen

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Rijsbergen en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Rijsbergen

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Rijsbergen

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Onze methode werkt. Onze burn-out coaches werken met ons Fasenplan. Door stap voor stap verschillende fasen te doorlopen, zul je continu werken aan je herstel. Een burn-out is ingrijpend en de kans is groot dat je na je burn-out niet meer dezelfde persoon zult zijn als hiervoor. Wij kunnen je echter de handvatten geven om de weg omhoog weer te vinden en uiteindelijk te herstellen zodat je weer gelukkig in het leven zult staan en met energie aan het werk kunt gaan.

Ons Fasenplan zorgt niet alleen voor een stapsgewijs pad naar herstel; het vormt ook een belangrijke stok achter de deur. Het plan is zo samengesteld dat de kans op een terugval minimaal is. Ervaar je toch een moeilijke periode? Dan is jouw persoonlijke burn-out coach in Rijsbergen er voor je, als specialist en vertrouwenspersoon. Hoewel iedereen ons Fasenplan doorloopt, is de invulling per persoon verschillend. Wij kijken naar wat jij als individu nodig hebt om te kunnen herstellen.

Coaching in combinatie met beweging

Onze methode is gericht op een bijzondere combinatie van beweging en coaching. Bij Liberi is niet het doel om ellenlange gesprekken te voeren, liggend op een sofa: wij gaan het liefst de natuur in. Waarom? Volgens onderzoek werkt groen rustgevend en geeft je een geborgen gevoel. Door tijdens je coachingsessie te bewegen, stimuleer je bovendien beide hersenhelften en ben je gezond bezig. Bewegen met lichte inspanning is niet alleen goed voor je lichaam; je maakt ook hormonen aan die depressieve gevoelens tegengaan. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

Effectief herstel van stress

Wanneer stress structureel wordt, kan je op een punt komen waar je hiermee niet meer om kunt gaan. Het wordt dan allemaal te veel en het risico van een burn-out ligt op de loer. Symptomen van een burn-out kunnen onder andere zijn: een depressie, totale lichamelijke en geestelijke vermoeidheid, sociaal isolement, extreem veel behoefte aan slaap, snel geprikkeld zijn, nergens zin in hebben: stuk voor stuk symptomen die je geluk ondermijnen en je dagelijks leven sterk beïnvloeden. Wil jij effectief herstellen van een burn-out? Schakel dan onze burn-out coach in Rijsbergen in. Jouw coach zorgt voor een op maat gemaakt plan waarmee je stap voor stap zult werken aan je herstel

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Neem contact met ons op en ga aan de slag met een burn-out coach in Rijsbergen

Heb jij genoeg van je burn-out en wil je weer terug naar een gelukkig, energie leven? Neem contact met ons op. Laat je gegevens achter en jouw burn-out coach voor Rijsbergen en omstreken zal zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een intakegesprek. Of bel ons meteen: 085-5363606Neem vrijblijvend contact op!

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van hart.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Rijsbergen en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Rijsbergen maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven