Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Ridderkerk

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
5
coaches bij jou in de buurt

Burn-out coach Ridderkerk

Liberi is er voor werkgevers, ondernemers en werkgevers die tijdens het werk te maken krijgen met de gevolgen van stress en burn-out. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van trajecten op basis van een wandeling met een burn-out coach uit de regio Ridderkerk. Onze coaches pakken de problemen doelgericht aan om zo een burn-out te voorkomen en re-integratie te bevorderen.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Pak je stress en burn-out aan met een burn-out coach in Ridderkerk

Liberi heeft altijd een gecertificeerde burn-out coach bij jou in de buurt. Het wandelen in de natuur vormt een prima basis om stress gerelateerde klachten aan te pakken. Door coaching te combineren met bewegen is er naast cognitieve aanpak van de problemen, sprake van aanmaak van serotonine en endorfine die je een goed gevoel geven. Bovendien stimuleren beide hersenhelften elkaar en levert dat creatieve ideeën en nieuwe inzichten op. De methode die door Liberi is ontwikkeld, legt de focus op ontspanning in combinatie met ontwikkelingsgerichte training. De aan stress gerelateerde klachten krijgen op deze wijze een efficiënte aanpak. De natuurlijke omgeving draagt eveneens bij aan het ontspannen gevoel. Het maken van wandelingen is onder meer goed voor je bloedvaten, hart, cholesterol, botten en spieren.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Ridderkerk

Wie is jouw burn-out coach Ridderkerk

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Ridderkerk en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Ridderkerk

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Ridderkerk

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Wat heb ik aan een burn-out coach in Ridderkerk?

Je zet in elk geval de eerste stap om stress te lijf te gaan. Het is bijvoorbeeld belangrijk om inzicht te krijgen in het ´waarom´. Waarom maak je bepaalde keuzes? Waarom sta je ‘s ochtends op en waarom doe je wat je doet? Deze vragen komen al wandelend in de natuur aan bod. Als je de antwoorden hierop weet, is het veel eenvoudiger om keuzes te maken. Hierbij richten we ons niet alleen op je privésituatie, maar ook op je werksituatie. Liberi werkt door middel van een speciaal Fasenplan. De kans op terugval na herstel is minimaal na afronden van ons unieke stappenplan. Bovendien is er altijd sprake van een evenwichtige en stapsgewijze opbouw. Ieder mens is anders en elk individu staat met de eigen hulpvraag centraal.

Tijd voor verandering

Aan de slag met een op maat gemaakt plan

Wanneer je de hulp van onze burn-out coach in Ridderkerk inschakelt, ga je aan de slag met een op maat gemaakt plan. Jouw persoonlijke herstelplan wordt gemaakt aan de hand van ons unieke Fasenplan. Ons Fasenplan is wetenschappelijk onderbouwd en begeleidt je stap voor stap via vaste fasen naar volledig en blijvend herstel.
Iedereen doorloopt bij ons dus dezelfde fasen, maar altijd op een gepersonaliseerde manier. Onze burn-out coach in Ridderkerk geeft invulling aan het plan aan de hand van jouw persoonlijke en unieke omstandigheden, uitdagingen, klachten en behoeften.


 • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Doe de stresstest en maak een afspraak

Liberi heeft een online stresstest en door die in te vullen, is snel duidelijk wat jou stressniveau is. Wil je de stress aanpakken en een burn-out voorkomen? Neem dan contact met Liberi voor een vrijblijvende intake. Dat is een eerste stap op weg naar een succesvol coachingstraject met een van onze hoogopgeleide burn-out coaches. Of bel ons meteen: 085-5363606

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van ster.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Ridderkerk en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Ridderkerk maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven