Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-nijmegen-liberi
Liberi

Burn-out coach Nijmegen

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Onze burn-out coach in Nijmegen is gespecialiseerd in het voorkomen en het verhelpen van een burn-out. Ervaar jij klachten die in het beeld van een burn-out passen? Blijf dan niet wachten tot je problemen verergeren. Je loopt onder andere het risico op langdurig ziekteverzuim. Onze burn-out coach in Nijmegen kan je helpen om je problemen bij de bron aan te pakken en ervoor te zorgen dat je weer stressvrij, fit, gezond en gelukkig gaat functioneren.

Maak vrijblijvend kennis met jouw burn-out coach in Nijmegen

Wanneer je op zoek bent naar een burn-out coach in Nijmegen, zijn er meerdere dingen belangrijk. Natuurlijk wil je hulp inschakelen van een ervaren, capabele professional. Daar mag je bij Liberi vanzelfsprekend op vertrouwen. Onze coaches hebben in de loop der jaren door heel het land al vele honderden mensen geholpen bij het overwinnen van hun burn-out. Er is echter nog meer dat je van jouw coach mag verwachten, zoals een fijne samenwerking.

Door een afspraak voor een vrijblijvende intake met jouw burn-out coach in Nijmegen te maken, krijg je niet alleen de gelegenheid om al je vragen te stellen en te horen hoe de coach jou kan helpen; je kunt ook ervaren of er sprake is van een klik. Dat vinden wij van groot belang. Herstellen van een burn-out is een intensief, maar ook innig proces. Jouw coach is meer dan alleen een goede professional; hij/zij is ook een vertrouwenspersoon.

Burn-out coach in Nijmegen en omgeving

Samen met je burn-out coach kan je overal in jouw omgeving afspreken. In Nijmegen en de volledige regio:

Herstellen volgens de unieke Liberi methode

Liberi hanteert voor iedereen een beproefde, bewezen en wetenschappelijk onderbouwde methode. Deze werkt met behulp van ons Fasenplan. Iedereen doorloopt bij ons dezelfde fasen op weg naar herstel. Wanneer een fase is afgesloten, zorgen wij ervoor dat je door kunt naar de volgende fase zodat je verder werkt aan je herstel. Bovendien zorgen wij er ook voor dat een eventuele terugval voorkomen wordt.

Iedereen doorloopt weliswaar dezelfde fasen: de invulling is geheel persoonlijk en afgestemd op jouw individuele uitdagingen en symptomen. Zo bieden wij voor iedereen gepersonaliseerde hulp en een zo snel mogelijk volledig herstel. Jouw burn-out coach in Nijmegen gaat niet met jou in een luie stoel zitten. Wat ook uniek is aan de Liberi methode, is de combinatie van coaching met wandelen.

Waarom wandelcoaching?

Wij passen waar mogelijk wandelcoaching toe. Wandelcoaching betekent dat jouw coaching sessies plaatsvinden terwijl je samen met jouw burn-out coach in Nijmegen wandelt door de fijne, gezonde natuur. Wij doen dit omdat wetenschappelijk bewezen is dat lichte inspanning werkt en ervoor kan zorgen dat coaching nog effectiever wordt. Tijdens het wandelen worden namelijk beide hersenhelften gestimuleerd en komen er hormonen vrij die je een gelukkig gevoel geven.

Kom in actie en gun jezelf herstel

Elke dag dat je gebukt gaat onder een burn-out, is er een te veel. Kom daarom in actie en maak een afspraak voor een vrijblijvende intake met jouw persoonlijke burn-out coach in Nijmegen.

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Nijmegen? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven