Burn-out Coach Nijmegen | Liberi is dé partner bij stress en burn-out.
burn-out-coach-nijmegen-liberi
Liberi

Burn-out coach Nijmegen

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Totale lusteloosheid, nergens meer zin in hebben, tot niets meer kunnen komen, tal van fysieke en mentale klachten en wellicht zelfs depressie gevoelens. Wie worstelt met een burn-out, voert een zware strijd. Een strijd die je meestal niet in je eentje kunt winnen. Daarom kun je rekenen op de hulp van onze burn-out coach in Nijmegen. Met behulp van een goed opgeleide, ervaren coach van Liberi kun je een naderende burn-out voorkomen of herstellen van een burn-out zodat deze jouw leven niet meer beheerst. Wat je situatie ook is: samen zorgen wij ervoor dat jij weer gezond, vitaal, fit en gelukkig wordt.

Maak vrijblijvend kennis met jouw burn-out coach in Nijmegen

Wanneer je op zoek bent naar een burn-out coach in Nijmegen, zijn er meerdere dingen belangrijk. Natuurlijk wil je hulp inschakelen van een ervaren, capabele professional. Daar mag je bij Liberi vanzelfsprekend op vertrouwen. Onze coaches hebben in de loop der jaren door heel het land al vele honderden mensen geholpen bij het overwinnen van hun burn-out. Er is echter nog meer dat je van jouw coach mag verwachten, zoals een fijne samenwerking.

Door een afspraak voor een vrijblijvende intake met jouw burn-out coach in Nijmegen te maken, krijg je niet alleen de gelegenheid om al je vragen te stellen en te horen hoe de coach jou kan helpen; je kunt ook ervaren of er sprake is van een klik. Dat vinden wij van groot belang. Herstellen van een burn-out is een intensief, maar ook innig proces. Jouw coach is meer dan alleen een goede professional; hij/zij is ook een vertrouwenspersoon.

Burn-out coach in Nijmegen en omgeving

Samen met je burn-out coach kan je overal in jouw omgeving afspreken. In Nijmegen en de volledige regio:

Herstellen volgens de unieke Liberi methode

Liberi hanteert voor iedereen een beproefde, bewezen en wetenschappelijk onderbouwde methode. Deze werkt met behulp van ons Fasenplan. Iedereen doorloopt bij ons dezelfde fasen op weg naar herstel. Wanneer een fase is afgesloten, zorgen wij ervoor dat je door kunt naar de volgende fase zodat je verder werkt aan je herstel. Bovendien zorgen wij er ook voor dat een eventuele terugval voorkomen wordt.

Iedereen doorloopt weliswaar dezelfde fasen: de invulling is geheel persoonlijk en afgestemd op jouw individuele uitdagingen en symptomen. Zo bieden wij voor iedereen gepersonaliseerde hulp en een zo snel mogelijk volledig herstel. Jouw burn-out coach in Nijmegen gaat niet met jou in een luie stoel zitten. Wat ook uniek is aan de Liberi methode, is de combinatie van coaching met wandelen.

Waarom wandelcoaching?

Wij passen waar mogelijk wandelcoaching toe. Wandelcoaching betekent dat jouw coaching sessies plaatsvinden terwijl je samen met jouw burn-out coach in Nijmegen wandelt door de fijne, gezonde natuur. Wij doen dit omdat wetenschappelijk bewezen is dat lichte inspanning werkt en ervoor kan zorgen dat coaching nog effectiever wordt. Tijdens het wandelen worden namelijk beide hersenhelften gestimuleerd en komen er hormonen vrij die je een gelukkig gevoel geven.

Kom in actie en gun jezelf herstel

Elke dag dat je gebukt gaat onder een burn-out, is er een te veel. Kom daarom in actie en maak een afspraak voor een vrijblijvende intake met jouw persoonlijke burn-out coach in Nijmegen.

Neem vrijblijvend contact op!


Neem contact op met Liberi

Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Nijmegen? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven