Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Nijmegen

Hulp bij stress of een burn-out
4253
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
9
coaches bij jou in de buurt

Onze burn-out coach in Nijmegen is gespecialiseerd in het voorkomen en het verhelpen van een burn-out. Ervaar jij klachten die in het beeld van een burn-out passen? Blijf dan niet wachten tot je problemen verergeren. Je loopt onder andere het risico op langdurig ziekteverzuim. Onze burn-out coach in Nijmegen kan je helpen om je problemen bij de bron aan te pakken en ervoor te zorgen dat je weer stressvrij, fit, gezond en gelukkig gaat functioneren.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Maak vrijblijvend kennis met jouw burn-out coach in Nijmegen

Wanneer je op zoek bent naar een burn-out coach in Nijmegen, zijn er meerdere dingen belangrijk. Natuurlijk wil je hulp inschakelen van een ervaren, capabele professional. Daar mag je bij Liberi vanzelfsprekend op vertrouwen. Onze coaches hebben in de loop der jaren door heel het land al vele honderden mensen geholpen bij het overwinnen van hun burn-out. Er is echter nog meer dat je van jouw coach mag verwachten, zoals een fijne samenwerking.

Door een afspraak voor een vrijblijvende intake met jouw burn-out coach in Nijmegen te maken, krijg je niet alleen de gelegenheid om al je vragen te stellen en te horen hoe de coach jou kan helpen; je kunt ook ervaren of er sprake is van een klik. Dat vinden wij van groot belang. Herstellen van een burn-out is een intensief, maar ook innig proces. Jouw coach is meer dan alleen een goede professional; hij/zij is ook een vertrouwenspersoon.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Nijmegen

Wie is jouw burn-out coach Nijmegen

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Nijmegen en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Nijmegen

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Nijmegen

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Waarom wandelcoaching?

Wij passen waar mogelijk wandelcoaching toe. Wandelcoaching betekent dat jouw coaching sessies plaatsvinden terwijl je samen met jouw burn-out coach in Nijmegen wandelt door de fijne, gezonde natuur. Wij doen dit omdat wetenschappelijk bewezen is dat lichte inspanning werkt en ervoor kan zorgen dat coaching nog effectiever wordt. Tijdens het wandelen worden namelijk beide hersenhelften gestimuleerd en komen er hormonen vrij die je een gelukkig gevoel geven.

Herstellen volgens de unieke Liberi methode

Liberi hanteert voor iedereen een beproefde, bewezen en wetenschappelijk onderbouwde methode. Deze werkt met behulp van ons Fasenplan. Iedereen doorloopt bij ons dezelfde fasen op weg naar herstel. Wanneer een fase is afgesloten, zorgen wij ervoor dat je door kunt naar de volgende fase zodat je verder werkt aan je herstel. Bovendien zorgen wij er ook voor dat een eventuele terugval voorkomen wordt.

Iedereen doorloopt weliswaar dezelfde fasen: de invulling is geheel persoonlijk en afgestemd op jouw individuele uitdagingen en symptomen. Zo bieden wij voor iedereen gepersonaliseerde hulp en een zo snel mogelijk volledig herstel. Jouw burn-out coach in Nijmegen gaat niet met jou in een luie stoel zitten. Wat ook uniek is aan de Liberi methode, is de combinatie van coaching met wandelen. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Kom in actie en gun jezelf herstel

Elke dag dat je gebukt gaat onder een burn-out, is er een te veel. Kom daarom in actie en maak een afspraak voor een vrijblijvende intake met jouw persoonlijke burn-out coach in Nijmegen.

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vlag.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Nijmegen en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Nijmegen maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerd coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van Liberi haar werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven