Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-almere-liberi
Liberi

Burn-out coach Nijkerk

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Burn-out coach Nijkerk

Liberi staat voor het voorkomen en behandelen van burn-out en stress in een natuurlijke omgeving op basis van coachwandelingen. Stress en burn-out zijn de moderne aandoeningen, waar steeds meer Nederlanders mee te maken krijgen. Herstel en vooruitgang nemen veel tijd in beslag. Daarom is het juist voor bedrijven, ondernemers en werknemers zo van belang om een volledige burn-out voor te zijn. De burn-out coach uit de regio Nijkerk van Liberi leveren daarin een belangrijke bijdrage. De focus ligt daarbij op preventie en bevordering van re-integratie.

De burn-out coach in Nijkerk zet je in beweging

Liberi is dé professionele partner met landelijk bereik voor stress en burn-out. Er zijn door heel Nederland ervaren coaches beschikbaar. Ook in jouw omgeving zijn de coaches actief en zijn er verschillende coachingstrajecten beschikbaar. Je hebt dus de mogelijkheid om in Nijkerk met een burn-out coach de natuur in te gaan.

Lichaamsbeweging in de natuur heeft een dubbel positief effect. De stapsgewijze opbouw van beweging heeft zelfs een wetenschappelijk bewezen antidepressieve werking. Wandelen stimuleert de samenwerking tussen je linker- en rechter hersenhelft. Door deze samenwerking stimuleer je het creatieve denken. Een natuurlijke omgeving heeft daarop een extra positieve invloed.

Liberi heeft voor de preventie van stress en burn-out een speciale methode ontwikkeld met de focus op ontspanning. Zo ga je tijdens een wandeling met je burn-out coach stressklachten te lijf. De wandeling in de natuur zorgt voor de aanmaak van lichaamseigen hormonen als serotonine en endorfine. Hierdoor krijg je een blij en ontspannen gevoel. Dat leidt weer tot een daling van het stresshormoon cortisol en laat het depressieve gevoel afnemen. Tijdens de wandeling in de natuur is er sprake van ontwikkelingsgerichte coaching. Deze combinatie is zeer succesvol gebleken.

Een gewone wandeling is al goed voor de gezondheid. Het heeft een positief effect op je bloedvaten, bloeddruk, hart en cholesterol. Bovendien versterk je door deze gemakkelijke manier van bewegen je botten en spieren. Combineer je de wandeling met een burn-out coach dan heeft dat weer een positief effect op je geestelijk welzijn. Je zintuigen krijgen in de natuur vanuit allerlei hoeken een prikkeling. Je hoort de bladeren ritselen, ruikt de frisheid van de natuur, ziet prachtige kleuren en komt vaak ook nog dieren tegen.

Burn-out coach in Nijkerk en omgeving

Een van onze burn-out coaches kan bij je langskomen in de gehele regio Nijkerk:

Wanneer is er sprake van een burn-out?

Een burn-out kent vele omschrijvingen en er zijn verschillende meningen om uitleg te geven aan het begrip. Het gaat echter om een fysiologische aandoening met emotionele en lichamelijke uitputting als kenmerk. Iemand met een burn-out presteert weinig tot niets meer. Er zijn drie verschijnselen die zich gecombineerd voordoen en waaraan een burn-out is te herkennen. Het gaat daarbij om uitputting. Dat uit zich in extreme vermoeidheid. Daarnaast is er sprake van cynisme. Dat leidt tot afstand tot het werk of tot afstand tot andere medewerkers. Verder is er sprake van een laag zelfbeeld.

Wat kan een burn-out coach in Nijkerk betekenen?

Er is geen simpele en snelle oplossing voor een burn-out voorhanden. Dat komt onder meer omdat er doorgaans sprake is van een combinatie van probleemfactoren. Een vaste en algemene aanpak voor iedereen met een burn-out is er dan ook niet. Ieder persoon is anders net als de klachten. Een burn-out coach van Liberi onderzoekt de individuele oorzaken. Om vooruitgang en succes te boeken, maken de coaches daarbij gebruik van een Fasenplan. De stappen vormen de basis, maar de persoonlijke benadering en aanpak zijn iedere keer uniek.

De nieuwste inzichten hebben de basis gevormd voor het Fasenplan om stress en burn-out aan te pakken. Iedere wandelcoach heeft een training gevolg en is bekend en ervaren met de stappen van het Fasenplan. Een kenmerk is de evenwichtige opbouw en het minimaliseren van de kans op een terugval. Tijdens de wandelingen staat het ‘waarom’ centraal. Onze burn-out coaches laten je de antwoorden vinden en die vormen de verdere basis voor het maken van keuzes. Hierdoor krijg jij weer de gelegenheid om voldoening uit je leven te halen.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact op met Liberi voor meer informatie. Of om meteen een afspraak te maken met een burn-out coach in Nijkerk. Wij hebben overigens online een stresstest beschikbaar die je inzicht geeft in de mate van stress die je ervaart. Naar aanleiding van de uitkomst is het altijd mogelijk om contact op te nemen. Of bel ons meteen: 085-5363606

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Nijkerk? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven