Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Nieuwleusen

Hulp bij stress of een burn-out
4253
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
5
coaches bij jou in de buurt

Burn-out coach Nieuwleusen

Een burn-out kan iedereen overkomen, en misschien zelfs als je dat helemaal niet verwacht. Was het maar zo dat je in alle gevallen belangrijke voortekenen kon herkennen en daarmee een hoop problemen zou kunnen voorkomen. Bij een burn-out werkt dit helaas niet altijd zo.

Een ervaren burn-out coach in Nieuwleusen

Een burn-out kan je als donderslag bij heldere hemel treffen. Meestal zien mensen achteraf pas in waar en waarom het fout is gegaan en wordt pas dan, duidelijk dat signalen genegeerd zijn. Gelukkig sta je er niet alleen voor als je door stress of burn-out klachten hebt gekregen. Onze burn-out coach in Nieuwleusen is gespecialiseerd in het snel laten herstellen van werknemers en ondernemers, zodat je in de nabije toekomst weer vol vertrouwen aan het werk kunt gaan. Je wilt niet thuis blijven zitten. Je wilt van die totale lusteloosheid en depressieve gevoelens af. De weg naar herstel kan lang en zwaar voelen, maar keer op keer wordt door onze burn-out coach voor Nieuwleusen en omgeving bewezen dat jij er weer snel bovenop kunt komen.

Burn-out coach Nieuwleusen

Wie is jouw burn-out coach Nieuwleusen

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Nieuwleusen en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.
Succesverhalen uit Nieuwleusen

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Nieuwleusen

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Jouw burn-out coach in Nieuwleusen helpt je naar herstel

Een burn-out is niets iets om je voor te schamen. Bij veel mensen kan een gevoel van schaamte overheersen. Ten onrechte kan een burn-out als een teken van zwakte worden gezien. Niets is echter minder waar. Dat je het allemaal nu niet meer aankan, is in de meeste gevallen het gevolg van vaak jarenlang structureel boven je capaciteit werken. Een burn-out kan echter ook ontstaan door externe omstandigheden of een traumatische gebeurtenis. Wat de oorzaak van jouw burn-out ook is: onze burn-out coach in Nieuwleusen zal de oorzaak achterhalen en jou de inzichten en handvatten geven om je te herstellen.

Herstellen betekent niet dat je weer de oude wordt: je bent namelijk een ervaring rijker en draagt veel meer bagage met je mee dan voor de burn-out. Onze coaches zijn er ook in gespecialiseerd om die ervaring op een positieve manier te gebruiken. Je zult weer kunnen functioneren en presteren zoals je wilt, maar ditmaal met meer zelfkennis en meer zelfbewustzijn.

Op wetenschappelijk onderbouwde wijze herstellen

Herstellen van je burn-out gaat bij ons waarschijnlijk niet op de manier zoals je van tevoren had verwacht. Wanneer je denkt aan een burn-out coach, dan denk je misschien aan ellenlange gesprekken in een ietwat oubollige ruimte. Jouw persoonlijke burn-out coach in Nieuwleusen pakt dit volledig anders aan. Wij geloven in persoonlijke coaching en kiezen altijd voor een aanpak die bij jou past. Er zijn echter wel integrale onderdelen in onze aanpak die bij iedereen terugkomen.

Eén van die onderdelen is bewegen. Wij geloven er namelijk in dat je sneller en effectiever herstelt wanneer je coaching sessies worden gecombineerd met een lichte vorm van inspanning, zoals op ontspannen wijze wandelen in de natuur. Dit is niet alleen veel fijner om te doen, maar biedt ook wetenschappelijk bewezen voordelen. Onder lichte inspanning komen er namelijk hormonen vrij die een positieve uitwerking op je gemoedstoestand hebben en depressieve gevoelens onderdrukken. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Maak kennis met jouw coach

Ben je benieuwd naar wat jouw burn-out coach in Nieuwleusen voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op en meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kan je coach je alles vertellen over onze unieke aanpak en het Fasenplan dat de kans op een terugval reduceert en je herstel bespoedigt.[/vc_column_text][vc_column_text]Of bel ons meteen: 085-5363606

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Nieuwleusen en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Nieuwleusen maar natuurlijk in de gehele regio.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven