Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-den-haag-liberi
Liberi

Burn-out coach Monster

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Burn-out coach Monster

Liberi biedt unieke coachingstrajecten voor werkend Nederland om stress te verminderen en een burn-out tegen te gaan. Onze coaches proberen langdurige uitval te voorkomen, wat voor bedrijven, ondernemers en werknemers van groot belang is. Onze missie is door middel van wandel coaching met een burn-out coach werkend Nederland te verlossen van stress.

Wandelen met een  burn-out coach in de omgeving van Monster

Het werkgebied van de wandelcoaches van Liberi verspreidt zich over heel Nederland. Dat betekent dat ook in jouw omgeving altijd een burn-out coach beschikbaar is. Onze coaching trajecten zijn dan ook in heel Nederland te volgen. Iedere wandeling met een burn-out coach vindt plaats in de natuur en met de focus op coaching en ontwikkeling. Het geleidelijk opbouwen van lichaamsbeweging is bewezen effectief en kent een antidepressieve werking. Het stimuleert bovendien het creatieve denken, zodat nieuwe inzichten en ideeën sneller tot stand komen.

Liberi heeft een speciale methode ontwikkeld met de nadruk op ontspanning en beweging in de natuur. Je wandelt met je burn-out coach in de natuur en krijgt door de beweging al een blij en ontspannen gevoel. Je lichaam maakt door de natuurwandeling serotonine en endorfine aan. Dit zijn stofjes die je lichaam aanmaakt door te bewegen. Het doel van iedere wandeling is om de stress te bestrijden en aan stress en burn-out gerelateerde klachten te verminderen. Er is in de natuurlijke omgeving altijd sprake van een combinatie van lichaamsbeweging en ontwikkelingsgerichte training. Je gezondheid heeft er eveneens baat bij. Wandelen is goed voor je hart, bloeddruk, cholesterol, spieren en botten. Het voordeel is bovendien dat je zintuigen door de natuur geprikkeld worden.

Burn-out coach in Monster en omgeving

Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Monster maar natuurlijk in de gehele regio.

Wat is een burn-out precies?

Een burn-out ontstaat niet zomaar. De fysiologische aandoening kent een combinatie van symptomen die zich voordoen met lichamelijke en emotionele uitputting. Verschijnselen hiervan zijn bijvoorbeeld een laag zelfbeeld, cynisme en uitputting. Deze verschijnselen uiten zich in een extreem vermoeid gevoel en afstand nemen tot de werksituatie. Je hebt weinig tot geen motivatie en energie om je werk uit te voeren. Het is belangrijk om dergelijke situaties te voorkomen en dat is mogelijk door op tijd aan de slag te gaan met een burn-out coach.

Wat kan een burn-out coach in Monster voor mij betekenen?

Een burn-out coach biedt een traject dat erop gericht is stress te verminderen. De natuur is daar uiteraard een perfecte omgeving voor. Onze wandelcoaches passen het Fasenplan van Liberi toe met een individueel gerichte aanpak. Elk persoon is immers weer anders en heeft andere klachten als gevolg van stress. Ieder coachingstraject is dan ook uniek, maar wel gebaseerd op het unieke Fasenplan. Onze coaches zijn bovendien getraind en hebben scholing ondergaan voor de toepassing van deze methode. Het traject kent een opbouw met bepaalde stappen en de persoonlijke hulpvraag is altijd weer het uitgangspunt. De waaromvraag vormt een centraal punt tijdens het traject en dan vooral waarom je bepaalde dingen doet. Je gaat samen met je burn-out coach tijdens het wandelen in de natuur op zoek naar het antwoord. Waarom sta je elke ochtend op en waarom doe je de dingen die je doet? De antwoorden zorgen ervoor dat je beter in staat bent om keuzes te maken. Niet alleen in je werksituatie, maar ook in je privésituatie. Het doel is om jou weer voldoening te laten ervaren in je dagelijkse leef- en werksituatie.

Test je stressniveau en maak een afspraak

Wil je weten hoe het met je stress is gesteld? Doe dan gratis en vrijblijvend de online stresstest. Ook kan je het heft in eigen handen nemen en een afspraak met een burn-out coach in Monster maken. Of bel ons meteen: 085-5363606

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Monster? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven