Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-maastricht-liberi
Liberi

Burn-out coach Maastricht

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Burn-out coach Maastricht

Onze burn-out coach in Maastricht inschakelen is een verstandige beslissing. Te lang wachten met hulp bij een burn-out brengt een gezondheidsrisico met zich mee. Het kan resulteren in mentale en fysieke klachten en leiden tot angdurig werkverzuim. Samen met jouw persoonlijke burn-out coach in Maastricht zet je met behulp van een persoonlijk plan en bewezen aanpak de weg naar herstel in.

Neem contact op met jouw burn-out coach in Maastricht

Is dit bij jou ook het geval? Ben jij keihard tegen je grenzen aangelopen en fysiek en mentaal helemaal leeg? Met onze hulp kun je de weg naar boven weer vinden en vasthouden zodat je in de nabije toekomst weer vol energie in het leven kunt staan en aan het werk kunt gaan. Het doel is niet om de oude te worden, maar om nieuwe effectieve manieren voor jou te vinden. Bij een burn-out kun je last hebben van verschillende symptomen, maar dat betekent niet dat je niet meer kunt genieten en excelleren. Sterker nog: je bent een ervaring rijker en met onze hulp zul je geen terugval meer ervaren.

Jouw burn-out coach in Maastricht staat voor je klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Je kunt op onze website je contactgegevens achterlaten. Je coach zal dan spoedig contact met je opnemen en een vrijblijvend intakegesprek plannen.

Dit intakegesprek is belangrijk. Jij en jouw burn-out coach voor Maastricht en omstreken gaan intensief samenwerken, dus het is belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Wie ben jij als persoon? Hoe heb jij de periode voor jouw burn-out beleefd en welke factoren, gedachten en gedragingen hebben ertoe geleid dat jij bent uitgevallen?

Voorafgaand aan het intakegesprek kun je de online stresstest doen. Deze test duurt slechts een paar minuten en geeft je waardevolle inzichten in jouw stressniveau. De uitkomst van de test kan als leidraad worden gebruikt tijdens je intakegesprek.

Burn-out coach in Maastricht en omgeving

Samen met je burn-out coach kan je overal in jouw omgeving afspreken. In Maastricht en de volledige regio:

Een Fasenplan met gepersonaliseerde invulling

Liberi werkt met een uniek Fasenplan. Dit is een wetenschappelijk samengesteld plan, waarin al onze kennis, kunde en ervaring in combinatie met de laatste wetenschappelijke inzichten zijn gebundeld. Het plan wordt gebruikt om jou stap voor stap te begeleiden naar volledig herstel. Omdat je werkt in fases, heb je altijd een vorige fase als stok achter de deur. Hier kun je op terugvallen op momenten dat je het moeilijk hebt en zo wordt de kans op een terugval in je herstel geminimaliseerd.

Jouw burn-out coach in Maastricht zal zorgen voor een gepersonaliseerde invulling van het Fasenplan. Ieder mens is uniek, en dus wordt jouw behandeling helemaal samengesteld aan de hand van jouw persoonlijkheid, omstandigheden, ervaringen en problemen.

Samen de natuur in

Je verwacht wellicht dat je samen met jouw burn-out coach in Maastricht lange gesprekken en intensieve coaching sessies gaat houden. Dat klopt ook, maar in een andere vorm dan je verwacht. Wij geloven namelijk in de kracht van vrijheid die je kunt vinden in de natuur en de voordelen van lichte fysieke inspanning.

Met jouw coach kun je gaan wandelen in de vrije natuur. Te midden van het heerlijke groen zul jij je beter en opgewekter voelen en eenvoudiger kunnen praten. Jouw coaching wordt gecombineerd met een goede wandeling, om zo lichaam en geest te stimuleren en te zorgen voor de aanmaak van hormonen waardoor jij je beter gaat voelen, onder andere melatonine en serotonine.

Laat je gegevens achter op de website en jouw burn-out coach in Maastricht zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Indien gewenst kun je eerst de online stresstest doen om inzicht te krijgen in hoe het met jouw stressniveau gesteld is. Je kunt ons ook meteen bellen: 085-5363606

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Maastricht? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven