Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Maasbree

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
2
coaches bij jou in de buurt

Burn-out coach Maasbree

Met behulp van jouw persoonlijke burn-out coach in Maasbree kun jij vanaf vandaag structureel en effectief werken aan je herstel. Een burn-out kan voor jou vernietigende gevolgen hebben. Zo kun je geestelijk en fysiek lamgeslagen voelen en het idee hebben dat je leven kan totaal is ontwricht. Je wilt natuurlijk van dit gevoel af en weer de weg omhoog vinden om weer gezond en gelukkig te zijn. Je wilt weer kunnen genieten, dingen ondernemen en werken. Met andere woorden: alles uit het leven halen wat erin zit. De burn-out coach in Maasbree van Liberi is gespecialiseerd in het herstel van mensen die zijn geveld door een burn-out na werk gerelateerde stress en dus de ideale persoon om jouw hersteltraject te begeleiden.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Jouw burn-out coach in Maasbree heeft een persoonlijk plan voor jou

Iedereen is anders. Een burn-out kan daarom ook voor iedereen andere symptomen hebben en op een andere manier zijn ontstaan. In een vrijblijvend, persoonlijk kennismakingsgesprek leren jij en je coach elkaar kennen. Jouw coach wil graag weten wie jij bent, hoe jij jouw burn-out ervaart en hoe jij de periode die hieraan vooraf ging ervaren hebt. Samen brengen jullie in kaart welke gedragingen en factoren hebben geleid tot jouw burn-out en op welke gebieden jij vatbaar bent voor stress. Je coach zorgt voor een op maat gemaakt plan.

Jouw maatwerkplan wordt uitgevoerd binnen Liberi’s unieke Fasenplan. Herstellen van een burn-out vergt tijd, toewijding en een gerichte aanpak. Onze professionals hebben gezamenlijk al honderden mensen geholpen met een succesvol en blijvend herstel. Ons Fasenplan zorgt er niet alleen voor dat je stap voor stap verbetering zult bewerkstelligen; de kans op een terugval wordt geminimaliseerd omdat je altijd een stok achter de deur hebt in de vorm van de vorige afgeronde fase.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Maasbree

Wie is jouw burn-out coach Maasbree

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Maasbree en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Maasbree

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Maasbree

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

De unieke Liberi methode: de natuur in

Je kunt waarschijnlijk ook hulp krijgen van een andere burn-out coach in Maasbree, maar alleen de coaches van Liberi bieden je onze unieke en bewezen methode. Niet alleen hanteren wij ons wetenschappelijk onderbouwde Fasenplan; ook voor de uitvoering van jouw plan, baseren wij onze methode op wetenschap.

Wij geloven in de kracht van herstel door middel van coaching in combinatie met lichte inspanning. Dit doen wij in de vrijheid van de natuur. Jouw coachingsessie vindt niet plaats in een donkere behandelkamer, maar heerlijk buiten, te midden van al het groen. Buiten zijn heeft sowieso een gunstige uitwerking op je gemoedstoestand, maar door lichte fysieke inspanning te leveren in combinatie met coaching, zul je nog betere resultaten boeken.

Tijdens een goede wandeling ben je niet alleen bezig met coaching, maar werk je ook aan je fysieke gesteldheid. Bewegen is goed voor je. Bovendien komen door de inspanning de hormonen serotonine en melatonine vrij, waardoor jij je opgewekter gaat voelen en eventuele depressie gevoelens naar de achtergrond verdwijnen. De combinatie van wandelen en coaching zorgt voor stimulans voor beide hersenhelften en dit heeft een gunstige uitwerking op je herstel.

Tijd voor verandering

Aan de slag met een op maat gemaakt plan

Wanneer je de hulp van onze burn-out coach in Maasbree inschakelt, ga je aan de slag met een op maat gemaakt plan. Jouw persoonlijke herstelplan wordt gemaakt aan de hand van ons unieke Fasenplan. Ons Fasenplan is wetenschappelijk onderbouwd en begeleidt je stap voor stap via vaste fasen naar volledig en blijvend herstel.
Iedereen doorloopt bij ons dus dezelfde fasen, maar altijd op een gepersonaliseerde manier. Onze burn-out coach in Maasbree geeft invulling aan het plan aan de hand van jouw persoonlijke en unieke omstandigheden, uitdagingen, klachten en behoeften.


 • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Neem contact op voor een kennismaking

Doe de stresstest op de website om in een paar minuten erachter te komen hoe het met jouw stressniveau gesteld is. Laat je gegevens achter via het contactformulier en jouw burn-out coach voor Maasbree en omgeving zal zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een vrijblijvend intakegesprek. Je kunt ons ook meteen bellen: 085-5363606

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vlag.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Maasbree en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Maasbree maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven