Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-leiden
Liberi

Burn-out coach Leiden

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Burn-out coach Leiden

Onze burn-out coach in Leiden is gespecialiseerd in het verhelpen van alle stress en burn-out gerelateerde klachten. Wanneer je een burn-out oploopt, krijg je te maken met totale mentale en fysieke uitputting, alsmede langdurig werkverzuim. Je leven zoals je het kent, komt tot een halt. Laat dit niet gebeuren en ga met jouw burn-out coach in in Leiden aan de slag met een persoonlijk plan om weer fit en gezond te worden en te blijven.

Een burn-out coach in Leiden

Het werkgebied van de wandelcoaches van Liberi verspreidt zich over heel Nederland. Dat betekent dat ook in jouw omgeving altijd een burn-out coach beschikbaar is. Onze coaching trajecten zijn dan ook in heel Nederland te volgen. Iedere wandeling met een burn-out coach vindt plaats in de natuur en met de focus op coaching en ontwikkeling. Het geleidelijk opbouwen van lichaamsbeweging is bewezen effectief en kent een antidepressieve werking. Het stimuleert bovendien het creatieve denken, zodat nieuwe inzichten en ideeën sneller tot stand komen.

Liberi heeft een speciale methode ontwikkeld met de nadruk op ontspanning en beweging in de natuur. Je wandelt met je burn-out coach in de natuur en krijgt door de beweging al een blij en ontspannen gevoel. Je lichaam maakt door de natuurwandeling serotonine en endorfine aan. Dit zijn stofjes die je lichaam aanmaakt door te bewegen. Het doel van iedere wandeling is om de stress te bestrijden en aan stress en burn-out gerelateerde klachten te verminderen. Er is in de natuurlijke omgeving altijd sprake van een combinatie van lichaamsbeweging en ontwikkelingsgerichte training. Je gezondheid heeft er eveneens baat bij. Wandelen is goed voor je hart, bloeddruk, cholesterol, spieren en botten. Het voordeel is bovendien dat je zintuigen door de natuur geprikkeld worden.

Burn-out coach in Leiden en omgeving

Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Leiden,  maar natuurlijk in de gehele regio.

Wat is een burn-out precies?

Een burn-out ontstaat niet zomaar. De fysiologische aandoening kent een combinatie van symptomen die zich voordoen met lichamelijke en emotionele uitputting. Verschijnselen hiervan zijn bijvoorbeeld een laag zelfbeeld, cynisme en uitputting. Deze verschijnselen uiten zich in een extreem vermoeid gevoel en afstand nemen tot de werksituatie. Je hebt weinig tot geen motivatie en energie om je werk uit te voeren. Het is belangrijk om dergelijke situaties te voorkomen en dat is mogelijk door op tijd aan de slag te gaan met een burn-out coach.

Wat kan een burn-out coach in Leiden voor mij betekenen?

Een burn-out coach biedt een traject dat erop gericht is stress te verminderen. De natuur is daar uiteraard een perfecte omgeving voor. Onze wandelcoaches passen het Fasenplan van Liberi toe met een individueel gerichte aanpak. Elk persoon is immers weer anders en heeft andere klachten als gevolg van stress. Ieder coachtingstraject is dan ook uniek, maar wel gebaseerd op het unieke Fasenplan. Onze coaches zijn bovendien getraind en hebben scholing ondergaan voor de toepassing van deze methode.

Het traject kent een opbouw met bepaalde stappen en de persoonlijke hulpvraag is altijd weer het uitgangspunt. De waaromvraag vormt een centraal punt tijdens het traject en dan vooral waarom je bepaalde dingen doet. Je gaat samen met je burn-out coach tijdens het wandelen in de natuur op zoek naar het antwoord. Waarom sta je elke ochtend op en waarom doe je de dingen die je doet? De antwoorden zorgen ervoor dat je beter in staat bent om keuzes te maken. Niet alleen in je werksituatie, maar ook in je privésituatie. Het doel is om jou weer voldoening te laten ervaren in je dagelijkse leef- en werksituatie.

Test je stressniveau en maak een afspraak

Wil je weten hoe het met je stress is gesteld? Doe dan gratis en vrijblijvend de online stresstest. Ook kan je het heft in eigen handen nemen en een afspraak met een burn-out coach in Leiden maken. Of bel ons meteen: 085-5363606

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Leiden? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven